Cayetano

Kodin saaneet - Young - Uros
Adoptoitu Pieni

Cayetano on saapunut Los Barrioksen tarhalle syyskuussa 2022. Cayetano on arviolta 1-2-vuotias uroskoira, joka on tullut tarhalle toisen narttukoiran kanssa samaan aikaan. Cayetano on ruumiinrakenteeltaan pitkäselkäinen ja lyhytjalkainen, se on alle 40 korkea ja painaa noin 15 kiloa. Cayetano vaikuttaa ihmisten seurassa iloiselle ja avoimelle koiralle, joka tulee hakemaan mielellään huomiota tarhan vapaaehtoisilta.

Cayetano on saapunut Helsinkiin kotihoitoon ja siihen on mahdollista päästä sovitusti tutustumaan.

Kuulumisia kotihoidosta:

Cayetano, kotihoidossa tuttavallisemmin Caitsu on sosiaalinen ihmisten ja toisten koirien seurassa. Pienestä ja aluksi ujosta pojasta on kuoriutunut reipas ja hellyyttä rakastava tyyppi. Kotihoitopaikassa Cayetano on tullut hyvin toimeen hoitopaikan isomman uroskoiran kanssa ja yhteinen leikki on löytynyt.

Cayetano etsii kotia, jossa sille olisi reipas ja samanhenkinen koirakaveri odottamassa. Uusissa ja jännittävissä tilanteissa Cayetano saa tukea koirakaverilta ja se on reipastunut mukavasti kotihoidossa. Cayetanoa ei adoptoida alle 12-vuotiaiden lasten perheisiin.

Kotihoitoperhe on käynyt Cayetanon kanssa koirapuistoilemassa ja se viihtyy koirapuistossa nuuskimassa ja juoksentelemassa. Cayetano on kovin leikkisä ja viihdyttää itseään kotona leikkimällä leluilla. Cayetano osaa myös rauhoittua omalle paikalleen lepäilemään. Se on helposti motivoitavissa ja innokas oppimaan uusia asioita.

Lue ensin ainakin nämä kotisivut läpi: koirien mahdolliset sairaudet sekä usein kysytyt kysymykset. Täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Kotiselvityksen jälkeen sovithan soittoajan koiravaraajan kanssa.

Koiravaraaja: Pia Petrell

pia.espanjankatukoirat@gmail.com

Puh: 040-7350707. Sovi soittoaika sähköpostitse, tekstiviestillä tai Whatsappissa.