Cervantes (Chess)

Kodin saaneet - Uros
Adoptoitu Pieni

Hei!

Olen Cervantes, mutta kutsumanimeltä Chess, ja asun emäntäni ja isäntäni kanssa pienellä tilalla metsän keskellä.

Saapuminen Suomeen meni hyvin, vaikka täällä on hiukan kosteaa ja viileää. Taloudessamme on aika lailla eläimiä, ja vaikka alussa haukuin heitä, niin nyt tulen jo hyvin toimeen niin hevosten kuin lampaittenkin kanssa. Myös ihmisistä tykkään aivan mahdottomasti ja voisin pussailla heitä koko ajan. Kaikki sen kuin hymyilevät minulle eli teen varmaan jotain hauskaa, kun kaikki ovat hyvällä tuulella nähdessäni minut.

Pari kertaa alussa pissin sisälle, mutta ulkona tulee hoidettua suurin osa asioista. Rakastan ruokaa ja voisin syödä vaikka hevosen, tosin emäntä ei varmaan tykkäisi, jos alkaisin niitä jyrsimään, joten jätän väliin…

Ensimmäinen yö meni hiukan ihmettelessä, mutta nyt nukun jo koko yön emännän ja isännän kanssa sängyssä (isännän jalkapäässä on hyvä nukkua, koska se herää yleensä ekana ja silloin tiedän, että on taas ruoka-aika).

Energiaa, jota on valtava määrä, puran erilaisiin leikkikaluihin ja välillä olen sitten niin väsynyt, että nukahdan melkein seisaaltani. Eläinlääkäri sanoi, että olen n. 1-vuotias, mutta isäntäväki ja muut ovat sitä mieltä, että olen nuorempi. Viihdyn sylissä ja siinä on myös hyvä nukkua. Kotona saan olla vapaana ulkona ja saan juosta täysillä ympäri pihaa ja tottelen hyvin vihellyksiä. Tiedän, että saan namin, kun tulen luokse.

Kiitos Espanjan katukoirat, kun löysitte minulle tämän paikan. Emäntä ja isäntä lähettävät terkkuja ja isot kiitokset kaikesta avusta.