Cheto

Kodin saaneet - Adult - Uros
Adoptoitu Pieni

Cheto on noin 1,5-vuotias ja noin 45 cm korkea ja 11 kg painava pienikokoinen uroskoira. Cheto on löydetty ilman omistajaa kadulta kuljeksimasta ja tuotu Los Barrioksen tarhalle.

Cheto on saapunut kotihoitoon Jyväskylään ja siihen on mahdollista päästä sovitusti tutustumaan.

Kuulumisia kotihoidosta:

Cheto saapui Jyväskylään kotihoitoon 28.4.2022. Chetolla on kotihoitopaikassa seurana kaksi seniorityttöä, vinttikoira ja pieni podenco, joiden kanssa Cheto tulee hyvin toimeen. Cheto on yrittänyt hakea muita koiria mukaan leikkeihin. Mikäli koirakaveri ei innostu yhteisestä leikistä Cheto ymmärtää heti vihjeestä ja jättää leikit sikseen. Cheto on kiinnostunut toisista koirista ja on suhtautunut uusiin koirakavereihin ystävällisen innokkaasti. Cheto leikkii myös itsekseen leluilla ja viihtyy älypelien parissa.

Cheto on hyvin aktiivinen, utelias, herkkä ja läheisyydenkaipuinen pieni poika. Cheto on aina valmis lenkille ja kulkee ulkona hyväntuulisena. Ohi ajavat autot, polkupyörät, lapset tai lenkkeilijät eivät pelota, vaan Cheto jatkaa matkaa. Chetolla on metsästysviettiä pienriistaa tavattaesaa ja tämän vuoksi Chetoa voi pitää irti turvallisesti vain aidatuilla alueilla. Cheton kanssa on käyty koirapuistossa juoksemassa ja siitä saisi oivallisen kaverin metsäretkille.

Cheto ottaa hanakasti nappulat ja namit kotona ja lenkkipolun varrella, mitä kotihoidossa hyödynnetään koulutukseen. Sisäsiisti Cheto on ollut  muutamia merkkailupissoja lukuunottamatta ja yksinoloa harjoitellaan. Miespuolisia ihmisiä Cheto hieman ujostelee aluksi, mutta hetken päästä haluaa jo mennä tutustumaan. Kotihoitopaikassa vierailleisiin ihmisiin Cheto on suhtautunut myös kiinnostuneen uteliaasti ja ottanut nameja vierailta miellään. Tutun ihmiseen syliin ja siliteltäväksi Cheto hakeutuu ja pitää läheisyydestä.

Cheto antaa hienosti pukea viileämmällä säällä vaatteet ja valjaat, samoin sujuvat kaikenlaiset hoitotoimenpiteet mm. kynsien leikkaus, korvien puhdistus ja tassujen pyyhkiminen. Cheto on olemukseltaan puuhakas ja innokas koira, joka kaipaa nuoren koiran tavoin erilaisia virikkeitä ja aktivointia sekä myönteistä ohjausta totutellessaan kotielämään. Chetoa ei adoptoida alle 10-vuotiaden lasten kanssa samaan perheeseeen. Chetolla voisi olla uudessa kodissa odottamassa leikkikaveri tai useampia, mutta se voisi soveltua myös ainoaksi koiraksi.

Lue ensin ainakin nämä kotisivut läpi: koirien mahdolliset sairaudet sekä usein kysytyt kysymykset. Täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Soitathan kotiselvityksen täyttämisen jälkeen koiravaraajalle soittoaikana.

Koiravaraaja: Miina Pellinen

miina.espanjankatukoirat@gmail.com

Puh: 0400-504658. Sovi soittoaika sähköpostitse, tekstiviestillä tai Whatsappissa.