Chica

Kodin saaneet - Adult - Narttu
Adoptoitu Pieni

Chica on löytynyt hylättynä kadulta ja se on tuotu Los Barrioksen tarhalle maaliskuussa etsimään uutta kotia. Chica on ihastuttava, herkänoloinen ja hyvin ystävällinen podenconarttu. Chica on arviolta 6-vuotias ja noin 35 cm korkea.

Herkällä Chicalla kestää oma aikansa tottua uusiin asioihin kuten kotona asumiseen. Ensimmäiset päivät tyttö tarkkaili tilannetta juurikaan pedistään poistumatta. Pikkuhiljaa kuitenkin sisäinen veijari alkoi pilkistellä esiin ja iloista höpsöttelyä on nähty nyt päivittäin. Tutun ihmisen huomiosta ja hellyydestä Chica nauttii, ja viihtyy hyvin rapsuteltavana. Hoitotoimenpiteet, yksinolo ja autoilu sujuvat rauhallisesti.

Hihnassa kävely on ollut Chicalle ilmeisesti täysin uusi ja jännittävä asia. Koiralähtöisellä harjoittelulla sekin on alkanut sujumaan rauhallisessa ympäristössä oikein mukavasti. Edelleen silloin tällöin tarvitaan pieni tuumaustauko, mutta lempeällä rohkaisulla matka jatkuu iloisesti.

Chicalle etsitään kotia, jossa ymmärretään herkän podencon sielunelämää. Se tarvitsee kodin jossa riittää kärsivällisyyttä antaa Chicalle aikaa totutella asioihin omaan tahtiinsa, sekä rauhallisen asuinympäristön. Pienten lasten perhekoiraksi Chica ei sovellu. Chica voi elää ainoana koirana.

Chica on kotihoidossa Pirkanmaalla, ja siihen pääse tutustumaan sovitusti.

Tutustuthan podencoon rotuna ennen yhteydenottoa. Lisätietoa saat täältä.

Lue ensin ainakin nämä kotisivut läpi: koirien mahdolliset sairaudet sekä usein kysytyt kysymykset. Täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Kotiselvityksen jälkeen sovithan soittoajan koiravaraajan kanssa.


Kyselyt Tiina Salumäki

Sovi soittoaika sähköpostitse, tekstiviestillä tai Whatsappissa. Puh: 040-936 0702
tiina.espanjankatukoirat@gmail.com