Chica

Kodin saaneet - Adult - Narttu
Adoptoitu Keskikokoinen

Chica on noin 6-vuotias narttukoira, jonka omistaja on tuonut tarhalle kolmen muun koiran kanssa. Chica on tarhalla avoin, iloinen ja reipas. Se tulee hyvin toimeen muiden koirien kanssa ja on innokas leikkijä. Chica on noin 50 cm korkea kaunis podencotyyppinen tyttö.

Kotihoitajan kertomaa: Reipas ja iloinen Chica on sopeutunut kotielämään kerrostalossa ongelmitta. Hoitotoimenpiteet, pukeminen ja autoilu sujuvat hienosti.

Sisällä Chica rakastaa ihmisen huomiota, ja tahtoisi olla mukana kaikissa puuhissa. Parasta kuitenkin on kun pääsee sohvalla kainaloon tai syliin hellittäväksi. Välillä Chica vaatii huomiota liiankin innokkaasti hyppimällä ja pussailemalla, näissä tilanteissa rauhoittumista ollaankin harjoiteltu menestyksekkäästi.

Chica on innokas ulkoilija ja pitää pitkistäkin lenkeistä. Ulkona ihmisen sijaan huomion vievät hajut ja välillä vauhti olisikin melkoinen. Vetämisen kanssa on siis vielä hieman harjoiteltavaa, muuten hihnakäytöksessä ei ole moittimista. Vieraat koirat ohitetaan niitä juurikaan noteeraamatta, mutta jos pysähdytään tervehtimään sujuu sekin kohteliaasti.

Vilkaskaan liikenne, polkupyörät, mopot, sähköpotkulaudat yms eivät Chicaa hetkauta, joten Chica sopii asumaan myös kaupunkialueelle. Metsäretket ovat kuitenkin Chicalle mieluisia.

Chica on saalisviettinen, joten vapaana ulkoilu onnistuu ainoastaan turvallisesti aidatulla alueella. Yhteiselo kissojen, kanien tai jyrsijöiden kanssa ei todennäköisesti myöskään onnistu.

Chica sopii asumaan joko ainoana koirana tai leikkisän kaverin kanssa. Chica on ihmistä kohtaan nöyrän alistuva ja hyvin kiltti.

Lue ensin ainakin nämä kotisivut läpi: koirien mahdolliset sairaudet sekä usein kysytyt kysymykset. Täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Soitathan kotiselvityksen täyttämisen jälkeen koiravaraajalle soittoaikana.

Kyselyt Tiina Salumäki

Sovi soittoaika sähköpostitse, tekstiviestillä tai Whatsappissa. Puh: 040-936 0702.

Tarhavideon nimeen on lipsahtanut virhe, ja videolla esiintyvä koira on Chica.