Chiqui

Kodin saaneet - Adult - Narttu
Adoptoitu Pieni

Chiqui on tuotu Triple A tarhalle, koska sen iäkäs omistaja ei pysty siitä enää huolehtimaan. Chiqui on 10-vuotias narttu, joka on ikäisekseen reipas. Se on luonteeltaan ystävällinen ja ihmisrakas. Chiqui on n.40 cm korkea.

Chiqui on kotihoidossa Espoossa.

Kuulumisia kotihoidosta 25.11.:

Chiqui on ollut nyt reilun viikon verran kotihoidossa Porvoossa. Kuluneen viikon aikana Chiqui on rentoutunut paljon ja päässyt hienosti mukaan kotihoitopaikan arkeen.

Chiqui on reipas ja touhukas koira. Hän puuhastelee mielellään mukana päivittäisissä askareissa ja seurailee tarkkaavaisena läheltä eri toimenpiteitä aina imuroinnista ruuanlaittoon. Chiqui on asunut Espanjassa kotikoirana, joten kodinkoneet ja sisäkoirana olo on hänelle tuttua. Yksinolo Chiquilla sujuu mallikkaasti.

Chiqui nauttii lenkkeilystä ja ulkona olemisesta. Hän onkin erinomaista lenkkiseuraa, kävelee hihnassa nätisti ja eikä välitä vastaan tulevista koirista tai ihmisistä. Muutamia ilohepuleitakin on jo ulkosalla nähty.

Chiquistä saa itselleen erinomaisen ystävän ja lenkkikaverin, joka takuuvarmasti on mukana jakamassa jokaisen päivän haasteet ja onnistumiset!

Chiqui sopii hyvin ainoaksi koiraksi.

Lue ensin ainakin nämä kotisivut läpi: koirien mahdolliset sairaudet sekä usein kysytyt kysymykset. Täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Soitathan kotiselvityksen täyttämisen jälkeen koiravaraajalle soittoaikana.

Kyselyt: Katri Ryynänen

katri.espanjankatukoirat@gmail.com

Puh: 040-734 2344 Soittoajat: ma-pe klo 18-20 ja la-su klo 12-16