Chispa

Kodin saaneet - Adult - Narttu
Adoptoitu Pieni

Chispa eli Pipsa on yksi koira metsästäjän yhdistykselle luovuttamasta podencolaumasta. Se on elänyt elämänsä lyhyen ketjun päässä podencoille melko tyypillisen karuissa olosuhteissa.

Pipsa on 4-vuotias ja noin 35 cm korkea tyttö. Pipsa vaikuttaa podencojen tapaan sopeutuvaiselta. Se on jo pienessä ajassa edistynyt paljon ja se on oppinut hihnassa ulkoilun, varusteiden pukemisen sekä pääsääntöisesti sisäsiisteyden. Ihmisen ollessa poissa Pipsa käyttäytyy hyvin koirakaverin kanssa eikä kärsi eroahdistusoireista tai tuhoile paikkoja. Pipsa tarvitsee podencon sielunelämää ymmärtävän omistajan ja ehdottomasti reippaan koirakaverin, johon se voi tukeutua. Pipsa pääsee jännittävistä asioista yli, kun se saa omaehtoisesti ja rauhallisesti tutustua niihin. Sille etsitään rauhallista asuinympäristöä.

Pipsa sopii podencon herkkyyttä ymmärtävälle ihmiselle. Pipsa on hienosti lähtenyt kotihoidossa reipastumaan ja näyttämään enemmän luonnettaan, ja nyt jo kotihoidossa on nähty riemukasta hepulointia. Pipsa on kovin kiinnostunut ihmisen tarjoamasta huomiosta ja ottaa mielellään rapsutuksia vastaan. Se ei kuitenkaan sovellu pienten lasten perhekoiraksi. Pipsalla on ainakin jonkin verran riistaviettiä, joten sen vapaanipito ei ole suositeltavaa kuin aidatulla alueella.

Pipsa on kotihoidossa Espoossa ja siihen pääsee sovitusti tutustumaan.

Tutustuthan podencoon rotuna ennen yhteydenottoa. Lisätietoa saat täältä.

Lue ensin ainakin nämä kotisivut läpi: koirien mahdolliset sairaudet sekä usein kysytyt kysymykset. Täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Kotiselvityksen jälkeen sovithan soittoajan koiravaraajan kanssa.


Kyselyt Kirsi Hakala

Sovi soittoaika sähköpostitse, tekstiviestillä tai Whatsappissa. Puh: 040-750 5642