Chispa

Suomessa kotihoidossa - Adult - Narttu
Adoptoitavissa Pieni

Chispa on päätynyt Triple A -tarhalle maaliskuussa 2023 kahden muun koiran kanssa. Kolmikko oli saapuessaan ihmisiin tottumattomia ja arkoja, joten kotioloissa he tuskin ovat asuneet. Chispa on arviolta pian 6-vuotias ja noin 40 cm korkea narttukoira.

Chispa saapui Suomeen kotihoitoon toukokuun lopussa. Kotihoidossa huomattiin heti että Chispalla oli silmävaivaa ja lähdettiin eläinlääkäriin. Silmätulehduksen lisäksi silmästä löytyi kasvain, joten silmä päädyttiin poistamaan. Onni onnettomuudessa kasvain oli kuitenkin hyvälaatuinen. Chispaa itseään silmän poisto ei vaikuta häiritsevän, pikemminkin siitä on tullut iloisempi ja reippaampi kun kipeä silmä ei enää vaivaa. Yksisilmäisyyttä ei kotihoitajan mukaan arjessa juurikaan huomaa.

Chispan kotihoitopaikassa on monta koirakaveria, ja Chispa on tullut kaikkien kanssa hienosti toimeen. Chispa on reipastunut hurjasti kotihoidossa, mutta sillä on oma herkkä puolensa. Se on kuitenkin utelias ja iloinen hassuttelija, ja tykkää tulla sohvalla viereen hakemaan läheisyyttä ja hellyyttä. Hoitotoimenpiteet sujuvat hyvin, eikä yksinolossa ole ongelmia koiraseurassa. Chispa kulkee hihnassa mukavan rauhallisesti haistellen ja tutkien ympäristöään, ohimeneviä autoja säikkyy vielä.

Chispa etsii kotia jossa olisi jo vähintään yksi kiva koirakaveri odottamassa, ainoaksi koiraksi Chispasta ei ole. Kodin tulisi sijaita rauhallisella alueella.

Chispaa pääsee sovitusti tapaamaan kotihoitopaikkaan Pirkanmaalle kotiselvityksen täytön ja adoptiopuhelun jälkeen.

Arvioitu syntymäaika: syyskuu 2018
Syntymämaa: Espanja
Sijainti: Suomi, Akaa
Adoptoiva yhdistys: Espanjan Katukoirat ry
Tunnus: 18155293

Lue ensin ainakin nämä kotisivut läpi: koirien mahdolliset sairaudet sekä usein kysytyt kysymykset. Täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Soitathan kotiselvityksen täyttämisen jälkeen koiravaraajalle soittoaikana.

Kyselyt: Lea Pulkkinen

lea.espanjankatukoirat@gmail.com

Puh: 040-4171077. Soittoajat: ma-ti ja to-pe klo 18.30-21 ja su klo 14-18.