Chiwi

Kodin saaneet - Adult - Uros
Adoptoitu Pieni

Chiwi on hieman yli 2 kg painava ja 7 vuotta vanha chihuahua uros, joka on tällä hetkellä kotihoidossa pääkaupunkiseudulla.

Chiwi ollut kotihoidossa nyt muutaman kuukauden kuntoutumassa ja siitä onkin tuona aikana kuoriutunut hyvinkin reipas ja iloinen pieni chihuherra. Chiwi on luonteeltaan hyvin kiltti, ihmisiä rakastava ja utelias. Se tulee kotihoidossa hyvin toimeen kaikkien koirien ja ihmisten kanssa. Chiwi vierastaa joskus aluksi uusia ihmisiä, mutta melko pian rohkenee tutustumaan ja sitten tutuilta ihmisiltä rakastaa saada rapsutuksia, hellyyttä ja  huomiota.

Chiwillä on hyvä ruokahalu ja se on helposti motivoitavissa herkuilla. Se on ollut innokas oppimaan kotihoidossa uusia taitoja, ottaen paljon mallia muilta koirilta. Älypelit, etsimisleikit ja haistelukävelyt ovat sen lemppareita ja myös muut leikit ja lelut ovat alkaneet hieman kiinnostamaan. Chiwi innostuu helposti kun kotihoitoperhe saapuu kotiin, tullaan lenkiltä sisälle tai odotetaan ruokaa. Nämä ”riemurallit” ja hepulit ovatkin aiheuttaneet suurta hilpeyttä kotihoidossa.

Chiwi ei pelkää sisätiloissa juurikaan mitään, eikä reagoi esimerkiksi kodinkoneiden ääniin. Chiwi ei todellakaan ole mikään sohvaperuna, vaan rakastaa olla kotihoidon pihalla mukana hommissa. Lenkilläkin se kulkee jo reippaana häntä pystyssä ja kotihoidon lähimetsässä se nauttii erityisesti kävelyistä. Autossa Chiwi matkustaa rauhallisesti.

Chiwi nukkuu yönsä omassa pedissä ja jäädä yksin kotiin muiden kotihoitokoirien kanssa. Chiwi nukkuu myös mielellään kotihoidon muiden koirien kyljessä tai lepuuttaa päätään niiden selällä. Se on selkeästi tottunut olemaan muiden koirien kanssa ja hakee niistä tukea.

Chiwille etsitään kotia

– jossa ihmisillä olisi Chiwille olisi aikaa

– mielellään omakotitalosta

– jossa on toinen koira/koiria seurana

– jossa ei ole kissoja tai alle 15 vuotiaita lapsia

Mikäli kiinnostuit Chiwin adoptiosta ja täytät edellämainitut kriteerit, lue ensin ainakin nämä kotisivut läpi: koirien mahdolliset sairaudet sekä usein kysytyt kysymykset.

Täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Koiravaraaja arvioi kotiselvityslomakkeen perusteella kotiehdokkaiden soveltuvuuden ja sopii soittoajan soveltuvien henkilöiden kanssa. Soittoajalla käydään rauhassa läpi tarkemmin lisätiedot, adoptioprosessi ja sovitaan esimerkiksi koiraan tutustumisesta.


Koiravaraaja Karoliina Ojala

karoliina.espanjankatukoirat@gmail.com

Puh: 041-4796850