Cinder

Kodin saaneet - Adult - Narttu
Adoptoitu Pieni

Cinder löytyi Guadalminasta eikä sillä ollut mikrosirua. Cinder oli löydettäessä laihassa kunnossa ja arka. Sillä on ollut todennäköisesti useampia pentueita elämänsä aikana. Cinder on tarhalla mukavasti reipastunut ja se nauttii ihmiseltä saamastaan huomiosta. Cinder on kaunis manetomallinen podencotyttönen, joka on noin 40 cm korkea ja arviolta 2-vuotias. Se tuotiin Triple A:n tarhalle 5.7.2021.

Huom! Cinder ei sovellu ainoaksi koiraksi.

Kotihoitajan kertomaa: Ihastuttava Cinder on sopeutunut kerrostaloelämään mutkattomasti. Cinder ottaa mallia kotihoitajan rauhallisesta vanhemmasta podencosta ja tulevassa kodissa olisikin hyvä olla mukava ja leikkisä koirakaveri.

Perusluonteeltaan Cinder on iloinen, reipas ja herkkä koira, joka tykkää huomiosta ja läheisyydestä. Vieraita ihmisiä Cinder saattaa alkuun jännittää vähäsen, mutta tulee nopeasti tutustumaan ja hakemaan huomiota. Ainakin tällä hetkellä vaikuttaa siltä, että herkkyytensä vuoksi Cinder ei ole pienten lasten perhekoira.

Tutustumisen jälkeen Cinder on sopuisa toisten koirien kanssa, vaikka aluksi saattaa uusia koiria hieman ujostella. Rauhallisiin pieniin koiriin selkeästi haluaa tehdä tuttavuutta. Ulkoilu sujuu pääsääntöisesti reippaasti ja Cinder viihtyy hyvin erityisesti metsälenkeillä. Vesisateella Cinder ei ole innokas ollut tekemään pidempiä lenkkejä.

Cinderillä on podencomaiseen tyyliin metsästysviettiä. Cinder on kotihoitoon tullessaan ollut hoikka, ruoka maistuu Cinderille hyvin ja Cinder on ruoalla hyvin motivoitavissa. Cinder on jo täysverinen kotikoira, ja se olisi täysin valmis omaan kotiin, jossa tulisi ehdottomasti olla sille koirakaveri sekä podencon sielunelämää ymmärtävät omistajat. Emme suosittele Cinderiä kissakotiin.

Lue ensin ainakin nämä kotisivut läpi: koirien mahdolliset sairaudet sekä usein kysytyt kysymykset. Täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Soitathan kotiselvityksen täyttämisen jälkeen koiravaraajalle soittoaikana.

Kyselyt: Tiina Salumäki
Sovi soittoaika sähköpostitse, tekstiviestillä tai Whatsappissa. Puh: 040-936 0702.