Coki

Kodin saaneet - Adult - Uros
Adoptoitu Pieni

Coki on 4-vuotias leikkisä, sosiaalinen ja iloinen uroskoira.

 

Cokin kuulumisia kotihoidosta:

Coki on erittäin aktiivinen pikku kaveri ja tykkää pitkistä kävelylenkeistä. Todella innokas leikkimään muiden koirien kanssa ja tulee hyvin toimeen kotihoidossa perheen oman koiran kanssa. Coki ei juurikaan leluista välitä mutta pallot ovat mieluisia. Vedestä tykkää kovasti. Coki pysyy hyvin pihassa ja ymmärtää että aidan toiselle puolelle ei ole asiaa. Tottelee kun kutsutaan luokse ja kävelee nätisti hihnassa, vetää jonkin verran,  mutta lopettaa kun nykäisee hihnasta.
.
Yöt nukkuu rauhallisesti ihmisten vieressä. Coki kiintyy nopeasti ihmiseen joka pitää siitä huolta ja iloisesti tervehtii kaikki perheenjäsenet. On ollut kotihoitopaikassa  lyhyitä aikoja kahdestaan toisen koiran kanssa ja mitään ei ole tuhottu eikä haukuntaa ole sisältä kuulunut. Kaikesta huomaa että Coki nauttii olla omassa pihassa ja illalla rauhoittuu tyytyväisenä sohvan nurkkaan tai nojatuoliin kun laitetaan terassin ovi kiinni. Coki on sisäsiisti, mutta aluksi uuteen paikkaan tullessa merkkasi oven pieliä pari kertaa.
.
Coki on saapunut Suomeen kotihoitoon pääkaupunkiseudulle ja Cokiin pääse tutustumaan sovitusti.
.

Lue ensin ainakin nämä kotisivut läpi: koirien mahdolliset sairaudet sekä usein kysytyt kysymykset. Täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Soitathan kotiselvityksen täyttämisen jälkeen koiravaraajalle soittoaikana.

Kyselyt: Lea Pulkkinen

lea.espanjankatukoirat@gmail.com

Puh: 040-417 1077. Soittoajat: ma-pe klo 18.30-21 ja la-su klo 14-18