Congo

Kodin saaneet - Young - Uros
Adoptoitu Keskikokoinen

Congo on löytynyt hylättynä ja se on tuotu Los Barrioksen tarhalle heinäkuun alussa.
Tarhaolosuhteissa Congo on iloinen, reipas ja sosiaalinen nuori poika. Congo on hiukan alle vuoden ikäinen, bordercollietyyppinen koira. Se adoptoidaan roduntuntevaan ja aktiiviseen kotiin. Congolla olisi hyvä olla leikkisää koiraseuraa uudessa kodissa. Congo on 48 cm korkea ja painaa 14 kg.

Kotihoitajan kertomaa: Kotihoitaja kutsuu minua lyhyemmin Comoksi, mutta kuulemma paras nimi minulle olisi Vilpertti.

Olen äärimmäisen utelias ja rohkea. Jos kaapin ovi aukeaa, se pitää ensimmäisenä tarkastaa ja pimeään varastoonkin menen ilman mitään mörköpelkoa. Ymmärrän jo viikon jälkeen kodin säännöt noin suunnilleen, mutta sitä en ymmärrä, miksi en voi pitää tassuja tiskipöydällä tai pöydällä ja katsella, mitä isäntäperheen emäntä tekee tai napata pari nakkia poskeen. Nähtävästi namia saa vain istumalla ja sen olen kyllä opetellut hyvin saadakseni herkun.

Rakastan kaikkia koiria ja ihmisiä koosta välittämättä! Vaikka isäntäperheen nartut ovat murisseet minulle kurkut kipeiksi, en itse ole oppinut tuota ja en voi ymmärtää, että pitäisi olla pahalla tuulella. Minulla ei koskaan ole pahaa päivää tai hetkeä ja tällä asenteella ei varmasti tulekaan.

Maailma on ihana ja siinä on niin paljon tutkittavaa. Koirapuistoon meno on ihan parasta, sillä saa juosta uusien tuttavuuksien kanssa. Jos löydän kuralammikon puistosta, otan mieluusti spa-osastolla kunnon kylvyt. Kotona suihkusta tulee liian puhdasta vettä ja se ei ole yhtään niin mieluinen kuin kuralammikko. Olen myös kokeillut uintia ja se on myös kivaa.

Nyt olen jo kotihoidossa ollut sisäsiisti.

Autoilu on jees ja jaksan odottaa autossa emännän kaupassakäyntiä narttujen kanssa kiltisti. Eihän nekään autossa touhua ja yritän oppia noilta murisijoilta asioita. Niin, se olisi ihan parasta, että saisin oman leikkikaverin uudessa kodissa ja silloin ei omistajien tarvitsisi niin paljon väsyttää minua älypeleillä ja nenätyöskentelyllä. Olen oikea nuusku ja emäntä sanoo minun nenäpigmenttien kadonneen kun olen nuuskuttanut maata niin paljon.

Congo on kotihoidossa Vantaalla, ja siihen pääsee sovitusti tutustumaan.

Lue ensin ainakin nämä kotisivut läpi: koirien mahdolliset sairaudet sekä usein kysytyt kysymykset. Täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Soitathan kotiselvityksen täyttämisen jälkeen koiravaraajalle soittoaikana.

Kyselyt: Tiina Salumäki

Sovi soittoaika sähköpostitse, tekstiviestillä tai Whatsappissa. Puh: 040-936 0702.