Cooper

Suomessa kotihoidossa - Young - Uros
Adoptoitavissa Keskikokoinen

Cooper löydettiin kadulta ja tuotiin Los Barrioksen tarhalle heinäkuussa 2023. Se on noin 1 vuoden ikäinen 55cm korkea lintukoirauros.

Cooper on iloinen ja aktiivinen poika. Se tulee tarhalla hyvin toimeen muiden koirien kanssa. Cooper nauttii ihmisen seurasta ja tulee hakemaan rapsutuksia. Lintukoirana sillä saattaa ilmetä vahvaa riistaviettiä.

Cooper tulee tarvitsemaan aktiivisen kodin, jossa ymmärretään innokasta nuorta koiraa. Riistaviettisyyteen on varauduttava ja Cooper varmasti nauttisikin jos pääsisi käyttämään nenää esimerkiksi jossain harrastuksissa.

Cooper on saapunut Helsinkiin kotihoitoon.

Kotihoitajan kertomaa:

Cooper on reipas ja ystävällinen koira. Se leikkii mielellään koirakaverin kanssa ja tulee meidän uroksen ja nartun kanssa hyvin toimeen. Kissa aiheuttaa Cooperille vielä hämmenystä ja totuttelu on aloitettu rauhassa. Hihnassa Cooper kävelee nätisti, mutta saattaa vetää innostuessaan.

Lue ensin ainakin nämä kotisivut läpi: koirien mahdolliset sairaudet sekä usein kysytyt kysymykset. Täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Laita kotiselvityslomakkeen täytön jälkeen koiravaraajalle viestiä soittoajasta.

Kyselyt Jonna Ahto
Sovi soittoaika sähköpostitse, tekstiviestillä tai Whatsappissa.
Puh: 0503004153
jonna.espanjankatukoirat@gmail.com