Cooper

Kodin saaneet - Young - Uros
Adoptoitu Keskikokoinen

Cooper löydettiin kadulta ja tuotiin Los Barrioksen tarhalle heinäkuussa 2023. Se on noin 1 vuoden ikäinen 55cm korkea lintukoirauros.

Cooper on iloinen ja aktiivinen poika. Se tulee tarhalla hyvin toimeen muiden koirien kanssa. Cooper nauttii ihmisen seurasta ja tulee hakemaan rapsutuksia. Lintukoirana sillä saattaa ilmetä vahvaa riistaviettiä.

Cooper tulee tarvitsemaan aktiivisen kodin, jossa ymmärretään innokasta nuorta koiraa. Riistaviettisyyteen on varauduttava ja Cooper varmasti nauttisikin jos pääsisi käyttämään nenää esimerkiksi jossain harrastuksissa.

Cooper on saapunut Helsinkiin kotihoitoon.

Kotihoitajan kertomaa:

Cooper on reipas ja ystävällinen koira. Se leikkii mielellään koirakaverin kanssa ja tulee meidän uroksen ja nartun kanssa hyvin toimeen sekä koirapuistoissa tapaamiensa koirien kanssa. Hihnassa Cooper kävelee nätisti, mutta vetää innostuessaan riistahajuista ja toisista koirista.

Cooper leikkii niin sisällä kuin ulkona mielellään joko itsenäisesti leluilla tai ihmisen kanssa. Se hypähtää sohvalle lelu suussa ja kellahtaa syliin leikkimään. Cooper alkaa pikkuhiljaa rentoutumaan lenkeillä niin että pystyy keskittymään lenkkeilyttäjään päivä päivältä enemmän. Tarpeet Cooper on alusta asti tehnyt mielummin ulos kuin sisälle.

Cooper etsii aktiivista ja huumorintajuista kotia, jossa on aikaa ja motivaatiota viedä sitä eteenpäin niin arkitaidoissa kuin esimerkiksi harrastuksissa.

Cooperiin pääsee tutustumaan sovitusti!

Lue ensin ainakin nämä kotisivut läpi: koirien mahdolliset sairaudet sekä usein kysytyt kysymykset. Täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Laita kotiselvityslomakkeen täytön jälkeen koiravaraajalle viestiä soittoajasta.

Kyselyt Jonna Ahto
Sovi soittoaika sähköpostitse, tekstiviestillä tai Whatsappissa.
Puh: 0503004153
jonna.espanjankatukoirat@gmail.com