Daisy

Kodin saaneet - Young - Narttu
Adoptoitu Keskikokoinen

Daisy löytyi kadulta ja se tuotiin Los Barrioksen tarhalle. Se oli aluksi kovin arkana, mutta lähti jo tarhalla hienosti reipastumaan. Ihmisiä kohtaan se on ollut koko ajan hyvin rakastava. Daisy on arviolta 2-vuotias ja noin 50 cm korkea tyttö.

Kotihoitajan kertomaa: Kotihoidossa Daisya on kutsuttu Heiliksi, koska se rapsutuksia saadessaan laittaa pään olkapäälle ja on muutenkin hellyyttävä.

Heili on innostunut ja osallistuva koiramainen koira, joka pitää ihmisten huomiosta ja koirakavereiden kanssa telmimisestä, mutta osaa myös rauhottua. Pelkällä kiitoksellakin sen saa oppimaan nopeasti asioita ja herkuilla vielä helpommin. Kynsien leikkuu onnistuu hyvin ja sisäsiisti se on ollut alusta lähtien.

Remmilenkkeilyä ja toisten koirien ohittamista pitää vielä vähän hioa mutta sekin menee hyvin jo välillä, kun saa huomion muualle. Kaikinpuolin hauska ja herttainen ystävä. Daisyllä on kova halu miellyttää, ja se voisi olla mainio kaveri monenlaiseen harrastukseen. Daisy tulee erittäin hyvin juttuun kotihoitopaikan muiden koirien kanssa, ja se on leikkisä luonteeltaan. Se ei ole kotihoidossa ollut arka, mutta vilkkaassa liikenteessä kävellessä se saattaa olla vielä hiukan varovainen. Uusiin ihmisiin Daisy suhtautuu avoimesti ja ryhtyy heti kaveriksi. Se pitää myös lapsista. Daisy sopisi myös ainoaksi koiraksi.

Lue ensin ainakin nämä kotisivut läpi: koirien mahdolliset sairaudet sekä usein kysytyt kysymykset. Täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Soitathan kotiselvityksen täyttämisen jälkeen koiravaraajalle soittoaikana.