Dama – varattu

Koirat Espanjassa - Adult - Narttu
Varattu Pieni

Daman on rankkuri napannut kadulta ja se on päätynyt Triple A:n tarhalle joulukuussa 2023. Damalta löytyi siru, mutta omistaja ei ole tullut noutamaan sitä kotiin. Dama on pikkuinen kääpiöpinserin oloinen narttukoira, hieman alle 30 cm korkea, noin 6 kiloinen ja 8-vuotias matami.

Ihmisen huomio on parasta mitä Dama tietää, ja se viihtyisi sylissä hellittävänä vaikka koko päivän. Tosia koiria kohtaan Dama on välinpitämätön. Dama on mustasukkainen ihmisen huomioidessa muita koiria, ja kommentoikin ääneen että huomion tulisi kohdistua mieluiten vain häneen.

Dama ulkoilee mielellään ja kulkee hyvin hihnassa. Se saattaa säikähtää kovia ääniä tai liian läheltä sujahtavia pyöriä tai vastaavaa nopeaa liikettä. Vapaana ulkoilu onnistuu siis vain turvallisesti aidatulla alueella jotta Dama ei säikähtäessään pääse karkaamaan.

Dama viihtyisi varmasti parhaiten ainoana koirana, nauttien omien ihmisten jakamattomasta huomiosta. Dama etsii kotia rauhalliselta alueelta. Kissojen kanssa Dama ei tule juttuun.

Arvioitu syntymäaika: joulukuu 2015
Syntymämaa: Espanja
Sijainti: Espanja, Triple A -tarha
Adoptoiva yhdistys: Espanjan Katukoirat ry
Tunnus: 18155293

Lue ensin ainakin nämä kotisivut läpi: koirien mahdolliset sairaudet sekä usein kysytyt kysymykset. Täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Soitathan kotiselvityksen täyttämisen jälkeen koiravaraajalle soittoaikana.

Kyselyt: Lea Pulkkinen

lea.espanjankatukoirat@gmail.com

Puh: 040-4171077. Soittoajat: ma-ti ja to-pe klo 18.30-21 ja su klo 14-18.