Dartanan

Kodin saaneet - Adult - Uros
Adoptoitu Iso

Dartanan löydettiin kadulta ja tuotiin Los Barrioksen tarhalle syyskuussa 2022. Iloinen ja energinen Dartanan on 65 cm korkea, vinttikoiramainen uroskoira ja sen ikäarvio on 3 vuotta.

Dartanan saapui Suomeen omaan kotiin joulukuussa, mutta se etsii nyt uutta kotia itsestään riippumattomista syistä. Se on kotihoidossa Oulussa koiralaumassa, ja siihen pääsee sovitusti tutustumaan.

Kotihoitajan keromaa: Dartanan on hellyydenkipeä sylikoira. Se on hienosti solahtanut kotihoitopaikan elämään mukaan ja tulee hyvin toimeen muiden koirien kanssa. Se myös kävelee hihnassa kauniisti ja rakastaa ihmisiä. Vapaana Dartanan ottaa galgojen tapaan kovia spurtteja. Se myös leikkii leluilla mielellään.

Dartananille etsitään kotia, jossa olisi koiraseuraa sekä oma aidattu piha, jossa voi lenkkien lisäksi rallattaa koirakavereiden seurassa. Uuden kodin on myös sitouduttava nuorehkon koiran kärsivälliseen tapakasvatukseen sekä oltava itse aktiivinen liikkuja.

Dartanan on hyvin nuorekkaan oloinen ja vauhdikas, mutta se osaa myös rauhoittua ja köllöttelee mielellään sohvalla ihmisen kainalossa tai jopa sylissä. Dartanan rakastaa raisua podencopainia ja se puhuu hyvin koiraa eli on hyvin koirasosiaalinen. Kiltti ja herkkä poika, joka on nopea oppimaan.

Dartananin kanssa kynsien leikkuu sujuu hyvin sekä myös autoilu. Dartanan harjoittelee vielä tällä hetkellä sisäsiisteyttä ja vahinkoja voi sattua toisinaan. Dartanan saattaa myös yrittää nakerrella luvattomia esineitä. Se tarvitsee johdonmukaista tapakasvatusta sekä positiivista ohjaamista tilanteissa, jotka ovat sille jännittäviä.

Lue ensin ainakin nämä kotisivut läpi: koirien mahdolliset sairaudet sekä usein kysytyt kysymykset. Täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Sovithan kotiselvityksen täyttämisen jälkeen koiravaraajalle soittoajan.

Kyselyt: Tiina Salumäki

Sovi soittoaika sähköpostitse, tekstiviestillä tai Whatsappissa. Puh: 040-936 0702.