Dora

Kodin saaneet - Adult - Narttu
Adoptoitu Keskikokoinen

Dora on huostaanotettu huonoista ja törkyisistä oloista usean muun koiran kanssa. Dora pääsi onneksi Espanjassa kotihoitoon, jossa se oli aluksi ymmärrettävästi arka eikä luottanut ihmiseen, mutta on hienosti reipastunut. Dora on kaunis podencotyttö, joka on noin 4-vuotias ja 45 cm korkea.

Se on luonteeltaan ehkä hiukan ensin ujo uutta ihmistä ja elämänmuutoksia kohtaan, mutta ryhtyy nopeasti kaveriksi. Dora on iloinen tyttö ja reipas, aktiivinen lenkkeilijä ja se tulee hyvin toimeen muiden koirien kanssa. Se pitää paljon ihmiseltä saamastaan huomiosta ja kiemurtelee onnesta, kun sitä huomioi. Dora on podencoille ominaiseen tapaan herkkäsieluinen, ja se etsii roduntuntevaa kotia. Dora on oppinut täysin jo kotikoiraksi, ja sille etsitään kotia, jossa voisi olla samanhenkistä koiraseuraa.

Lue ensin ainakin nämä kotisivut läpi: koirien mahdolliset sairaudet sekä usein kysytyt kysymykset. Täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Soitathan kotiselvityksen täyttämisen jälkeen koiravaraajalle soittoaikana.