Dublin

Kodin saaneet - Adult - Uros
Adoptoitu Keskikokoinen

Dublin on löydetty kadulta kahden muun koiran kanssa. Toinen koirista on todennäköisesti Dublinin sisko, joka on myös Suomessa kotihoidossa.

Dublin on reipas, ystävällinen ja sosiaalinen kaveri. Se tulee hyvin toimeen kotihoitopaikan uroskoiran kanssa, ja antaa toiselle kohteliaasti tilaa. Dublin on arviolta 4-vuotias ja noin 50 cm korkea karkeakarvainen podenco, jolle etsitään rodun sielunelämää ymmärtävää kotia.

Se on kotihoidossa kerrostalossa Espoossa, ja näyttää sopeutuvat kerrostaloelämään vaivattomasti. Dublin vaikuttaa myös sisäsiistiltä tapaukselta.

Se on ihmiselle avoin, nöyrä ja antaa hyvin käsitellä itseään. Dublin on leikkisän oloinen ja varmasti arvostaisi leikkisää koiraseuraa. Dublinilla on riistaviettiä, ja lenkillä tavatut puput saavat sen kiljahtelemaan. Vilkkaammalla tiellä Dublin hiukan jännittää, mutta ei kuitenkaan säpsyile kovaäänisiä autoja.

Kaiken kaikkiaan se on iloinen, hauska ja mainio kaveri pitemmillekin lenkeille. Dublinin suhtautumisesta kissoihin ei ole tietoa. Dublin tulee toimeen rauhallisten ja koiraa kunnioittavien lasten kanssa, vilkkaampia lapsia se arastelee. Isommat lapset ovat Dublinin mielestä mukavia. Dublinia pääsee sovitusti tapaamaan kotihoitopaikkaan Espooseen.

Lue ensin ainakin nämä kotisivut läpi: koirien mahdolliset sairaudet sekä usein kysytyt kysymykset. Täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Soitathan kotiselvityksen täyttämisen jälkeen koiravaraajalle soittoaikana.