Elvis

Kodin saaneet - Adult - Uros
Adoptoitu Pieni

Elvis on saapunut Suomeen viime syyskuussa ja se on adoptoitu, mutta nyt sille etsitään uutta kotia. Elvikselle etsitään kotia, joka ei sijaitse vilkkaalla kaupunkialuella.

Elvis on alunperin tuotu ilman mikrosirua Triple A:n tarhalle etsimään kotia. Elvis on sosiaalinen ja iloinen pikkupodenco, joka on arviolta 2,5-vuotias. Korkeutta Elviksellä on vain noin 35 cm.

Kotihoitajan kertomaa: Elvis on pieni, hauska ilopilleri, joka rakastaa luonnossa kulkemista ja vapaana aidatulla alueella rallattamista. Elvis suhtautuu uusiin ihmisiin avoimen uteliaasti ja rohkeasti huomiota hakien. Se ei ole arka koira, mutta nuoren koiran tapaan epävarma joissain tilanteissa.

Elvis tarvitsee pitävät rajat ja säännöt arkiseen elämäänsä. Elvis on kotihoidossa isossa koiralaumassa. Sen tulevassa kodissa voisi olla sille leikkisä kaveri, koska leikkimisestä Elvis pitää kovasti. Se pärjäisi kuitenkin todennäköisesti ainoanakin koirana.

Jos kaveria ei ole, niin uuden omistajan on oltava innostunut touhuamaan Elviksen kanssa ja ehkä harrastamaankin jotain. Elvis rakastaa podencojen tapaan nenänkäyttöä. Luonnosta pitävälle ihmiselle Elvis olisi oiva kaveri esimerkiksi patikointiretkille. Elvis on menevä pieni poika, ja sillä on riistaviettiä, joten vapaanapito ei onnistu sen kanssa.

Parasta Elvikselle olisi, jos sillä olisi tulevaisuudessa omaa pihaa, jossa touhuta lenkkien lisäksi. Elvis osaa myös rauhoittua ja se osaa ottaa kotioloissa rennosti sekä nauttia auringonotosta. Kaiken kaikkiaan Elvis on energioiltaan tavanomainen nuori podenco.

Elvis pitää ihmisen tarjoamasta huomiosta kovin paljon ja tykkää olla sylissä hellittävänä. Ihmistä kohtaan se on nöyrä ja kiltti sekä helposti käsiteltävä koira. Elvis pitää myös lapsista. Elvis etsii podencon sielunelämää ymmärtävää ja arvostavaa kotia.

Elvis on kotihoidossa Kirkkonummella ja siihen voi tulla tutustumaan sovitusti.

Lue ensin ainakin nämä kotisivut läpi: koirien mahdolliset sairaudet sekä usein kysytyt kysymykset. Täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Soitathan kotiselvityksen täyttämisen jälkeen koiravaraajalle soittoaikana.

Kyselyt: Tiina Salumäki

Sovi soittoaika sähköpostitse, tekstiviestillä tai Whatsappissa. Puh: 040-936 0702.