Emerson

Suomessa kotihoidossa - Young - Uros
Adoptoitavissa Keskikokoinen

Emerson on päätynyt Triple A:n tarhalle marraskuussa 2023 rankkurin toimittamana. Sen menneisyyttä voidaan siis vain arvailla. Emerson on arviolta 8 kk ikäinen ja hieman alle 50 cm korkea collie tyyppinen nuori poika.

Emerson saapui tarhalle turkki täynnä takkuja ja erittäin hoikkana, eli elämä ei ole kohdellut tätä nuorukaista hyvin. Hektinen tarha oli herkälle Emersonille melkoinen järkytys ja se onkin ollut kovin sulkeutunut. Pikkuhiljaa Emerson on alkanut oppimaan että ihmiset voivat olla mukaviakin, ja alkanut luottamaan enemmän. Tuttuja ihmisiä se jo uskaltautuu lähestyä rapsutuksien toivossa, ja rentoutuukin nauttimaan hellästä kosketuksesta.
Emerson kulkee hyvin hihnassa, ei vedä ja huomioi hienosti taluttajan ohjausta. Se ei kiinnitä huomiota ohitettaviin koiriin. Emerson saattaa kuitenkin säikkyä yllättäviä kovia ääniä tai nopeita liikkeitä.

Emerson on saapunut Vantaalle kotihoitoon.

Kotihoitajan kertomaa:

Emerson on hyvin mutkaton kaveri arjessa. Se mallioppii toisilta koirilta todella nopeasti kotikoiran hienoja taitoja. Se on alusta alkaen tehnyt mielellään tarpeet ulos ja yksinolojen aikana käy mielellään sängylle nukkumaan. Uudet ihmiset ovat jännittäviä, mutta tukijoukkojen kanssa uskaltautuu moikkaamaan vieraitakin varovasti.

Emerson on päässyt tutustumaan uusiin koirakavereihin ja siitä onkin paljastunut todella hellyyttävä puoli, joka haluaa olla kaikkien kaveri. Se tulee loistavasti toimeen erilaisten koirien kanssa.

Kaupungin pelottavat asiat jännittävät vielä joten Emerson etsii kotia, jossa saisi rauhassa kerätä itsevarmuutta. Kodin olisi hyvä sijaita rauhallisella alueella ja olla koirakaveri tai -kavereita odottamassa.

Arvioitu syntymäaika: huhtikuu 2023
Syntymämaa: Espanja
Sijainti: Suomi, Vantaa
Adoptoiva yhdistys: Espanjan Katukoirat ry
Tunnus: 18155293

Lue ensin ainakin nämä kotisivut läpi: koirien mahdolliset sairaudet sekä usein kysytyt kysymykset. Täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Soitathan kotiselvityksen täyttämisen jälkeen koiravaraajalle soittoaikana.

Kyselyt Jonna Ahto
Sovi soittoaika sähköpostitse, tekstiviestillä tai Whatsappissa.
Puh: 0503004153
jonna.espanjankatukoirat@gmail.com