Emily

Kodin saaneet - Adult - Narttu
Adoptoitu Keskikokoinen

Emily on kaunis nuori podencotyttönen, joka on löytynyt kadulta ja tuotu Malagan tarhalle etsimään kotia. Se on ollut aranpuoleinen, mutta reipastumassa jo nyt ja antaa hienosti käsitellä itseään. Emily tulee tarhalla hyvin toimeen muiden koirien kanssa, ja sille etsitään kotia, jossa olisi samanhenkistä koiraseuraa. Emilyä ei adoptoida ainoaksi koiraksi.

Emilyllä ei ole kokemusta kotielämästä, joten kaikki tulee sille opettaa kärsivällisesti. Emilylle on myös tarjottava rodunomaista tekemistä uudessa kodissa, jotta se ei turhautuisi. Emily on tarhan testissä tullut kissojen kanssa toimeen. Emilylle etsitään roduntuntevaa kotia. Se on noin 45 cm korkea ja arviolta 2-vuotias.

Kotihoitajan kertomaa: Emily on ihana, reipas, hassu pieni podenco, joka on kotihoidossa reipastunut todella nopeasti. Hoitotoimenpiteet antaa tehdä hyvin ja on ollut lähes täysin sisäsiisti. Muiden koirien kanssa on kohtelias mutta leikkisä.

Emily haluaisi olla kaikessa mukana ja uteliaana seurailee ihmisen touhuja. Se osaa myös viihdyttää itseään lelujen (ja mahdollisten muiden tielle sattuvien esineiden) kanssa, mutta jos on saanut riittävästi lenkkiä/aktivointia, on sisällä yleensä rauhallinen.

Hihnassa Emily on oppinut kävelemään hyvin, mutta välillä olisi kiire tuoksujen perään tai kommentoimaan vastaan tulevia koiria. Vilkkaampi liikenne saattaa vielä välillä jännittää, joten se ei välttämättä ole vilkkaalle keskusta-alueelle sopiva koira.

Myös riistaviettiä löytyy, minkä takia vapaana ulkoilu onnistuu vain aidatulla alueella. Koirapuistossa Emily rakastaa juosta ja leikkiä kaverin kanssa. Koirakaveri onkin Emilyn tulevan kodin ehdoton edellytys.

Lue ensin ainakin nämä kotisivut läpi: koirien mahdolliset sairaudet sekä usein kysytyt kysymykset. Täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Soitathan kotiselvityksen täyttämisen jälkeen koiravaraajalle soittoaikana.

Kyselyt Tiina Salumäki