Ferari

Kodin saaneet - Young - Narttu
Adoptoitu Iso

Ferari tuotiin Los Barrioksen tarhalle lokakuussa 2022. Se on arviolta 1,5-vuotias narttukoira, joka löytyi kadulta. Ferarilla oli kaulan ympärillä sitomisesta jäänyt selvä jälki. Omistaja haki Ferarin tarhalta ja kertoi, että eräs sukulainen on huolehtinut siitä. Pian Ferari tuotiin jälleen tarhalle, ja tällä kertaa omistaja luopui siitä kokonaan.

Kotihoitajan kertomaa: Ferari on upea, sydämellinen ja iloinen tapaus, ja se todella nauttii ihmisen seurasta sekä yhdessä tekemisestä. Se tulee hienosti toimeen muiden koirien kanssa ja kävelee hihnassa kauniisti välittämättä ympärillä tapahtuvasta.

Ferari on myös sopeutuvainen koira. Se solahti ongelmitta kotihoitopaikan koiralaumaan. Ferari on varaukseton ihmisiä kohtaan ja tervehtii iloisesti sekä naisia että miehiä. Se tarvitsee kuitenkin nuoren koiran tapaan ohjausta ja rajoja sekä sääntöjen opettelua.

Ferari on aktiivinen koira, ja sille etsitään kotia, jossa se saisi olla touhuissa mukana. Se sopisi todennäköisesti elämään myös ainoana koirana, koska on reipas ja rohkea ihmisen kaveri. Ferari on kuitenkin myös leikkisä tapaus, ja koirapuistossa se leikkii mielellään erilaisten koirien kanssa. Se pitää myös kovasti uimisesta.

Ferari on noin 65 cm korkea. Se adoptoidaan kotiin, jossa on aikaa koiran kanssa lenkkeilyyn ja muuhun yhteiseen tekemiseen.

Ferari on saapunut Vantaalle kotihoitoon ja siihen on mahdollista päästä tutustumaan sovitusti.

Lue ensin ainakin nämä kotisivut läpi: koirien mahdolliset sairaudet sekä usein kysytyt kysymykset. Täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Soitathan kotiselvityksen täyttämisen jälkeen koiravaraajalle soittoaikana.

Kyselyt: Tiina Salumäki
Puh: 040-936 0702. Sovi soittoaika sähköpostitse, tekstiviestillä tai Whatsappissa
tiina.espanjankatukoirat@gmail.com