Fermin (Buzz)

Kodin saaneet - Uros
Adoptoitu Keskikokoinen

Meille ja Buzzille kuuluu oikein hyvää. Buzz on heti alusta asti meillä ollessaan ollut sisäsiisti, mikä oli suurin yllätys meille. Lisäksi Buzz on todella reipas ja iloinen koira, ei lainkaan arka tai säikky.

Mehän kävimme katsomassa Buzzia kotihoidossa, joten saimme nähdä Buzzin vielä ennen lopullista päätöstä, joka oli kuitenkin täysin selvä heti ensinäkemältä.

Olemme todenneet Buzzilla olevan monia outoja fobioita: grillatun lampaan haju sai sen juoksemaan karkuun mökillä, jossa normaalisti pidämme sen vapaana. Jostain syystä se toi ilmeisesti huonoja muistoja mieleen. Lisäksi Buzz on kerran nähnyt painajaista, jonka jälkeen meni tunteja ennen kuin uskalsi tulla makuuhuoneesta ulos ja lakkasi tärisemästä.

Muuten olemme saaneet nauttia jo kohta puoli vuotta uuden ihanan karvaisen perheenjäsenen seurasta. Koirakoulussa ollaan oltu ja mahtava edistyminen joka kerran jälkeen.

Buzz on hyvin iloinen ja eloisa koira, nuoren iän huomaa hyvin energian määrästä ja villistä luonteesta. Luut ja lelut ovat parhaita kavereita ja koirapuistossa tapaa muita koiria joka viikko.

Jenni, Miikka ja Buzz