Gateto (Kalle)

Kodin saaneet - Uros
Adoptoitu Pieni

(28.3.2008)
Tervehdys Gatetolta eli Kallelta!

Laitan muutaman kuvan itsestäni ja uudesta perheestäni. Olen asustellut täällä lumisella Suomen kamaralla nyt jo neljä päivää, ja maailman kansalaiseen tyyliini olen sopeutunut erinomaisesti. Edes lumi ei hätkähdyttänyt minua, kun lentokentältä kotiin ajaessamme pysädyimme pissitauolle. Uuteen perheeseen sopeutuminenkin on sujunut kuulemma ihmeen hyvin, mikäpä tuossa nyt niin ihmettä olisi – minusta on kiva kun menemistä ja meininkiä riittää… ja voi pojat sitä täältä löytyy! Jos ei vanhempi tyttökoira jaksa remuta kanssani niin sitten täytyy noista ihmistaimista etsiä leikkiseuraa, aina jollakin on aikaa minulle ja ellei sitä huomiota muuten heru, voin käydä varastamassa esim. lattialle unohtuneet sukat ja takaa-ajoleikki on valmis.

Sisäsiistiksi vielä hiukan tässä pitäisi kuulemma opetella. On se kumma, ettei sohvan nurkkaan muka saa nostaa jalkaa. Ajattelin vaan niin kuin omaksi merkkailla, mutta kaipa tässä täytyy miehistyäkin.

Metsään olen päässyt jo vapaanakin juoksemaan ja kiltisti tulen kutsusta luokse. Lumipesuja vaan tuppaan tuolta Megi-koiralta saamaan, se on niin tottunut tuolla lumessa peuhaamaan, ja minun täytyy hiukan vielä kehittää taitojani, niin sitten täältä pesee…

Ei muuta kuin reipasta kevättä vaan muillekin!

t. Kalle

(4.2.2009)
Kalle täällä moi taas!

Terveisiä vaan täältä lapsen vahtimisen lomasta. Pelkäsin aluksi tuota mini-ihmistä kovin ja korkeintaan suostuin nukkumaan vaunun kopassa tai turvaistuimessa, kun se epeli ei siellä ollut. Mutta nyt olen jo tottunut siihen ja luulenpa, että se on todellakin jäämässä laumaamme. Nykyisin hakeudun aina viereen vahtimaan ja annan sen kimakasti innosta kiljuvan karvattoman otuksen maistaa jopa häntääni! Olen siis Kallemaisen urhea mies. Joskus vähän vuorotellaan Megin kanssa tuota vahtimista, koska se on suhteellisen rankkaa työtä. Onneksi tuo epeli ei vielä liiku mitenkään nopeasti (muistuttaa lähinnä etanaa).

Mukavaa talven jatkoa ja käykäähän pulkailemassa! Itse rakastan pulkkailua, ja mäkeä tullaan alas korvat tuulessa hulmuten.

T. Kalle

Terkut kaikilta muiltakin