Griffina

Koirat Espanjassa - Adult - Narttu
Adoptoitavissa Iso

Griffina on löytynyt kadulta kuljeskelemasta ja tuotu Triple A:n tarhalle helmikuussa 2023.

Griffina on 65 cm korkea ja 40 kiloinen hieman alle 4-vuotiaaksi arvioitu lempeä ja rauhallinen iso molossityyppinen tyttö. Tarhalla on arveltu että Griffinalla on ollut koti, mutta sillä ei ollut sirua eikä kukaan ole kysellyt sen perään.

Griffina on ihmisille ystävällinen, luottavainen ja pitää kovasti silityksistä ja huomiosta. Se osaa kulkea hihnassa hienosti vetämättä, ja osaa myös istua ja antaa tassua herkkujen toivossa. Griffina nauttii rauhallisista haistelulenkeistä. Tarhan aidatulla ulkoalueella se on kiinnostunut ympäristön tutkimisesta haistellen sekä ihmisen huomiosta enemmän kuin juoksentelusta. Griffina jakaa häkin kahden uroksen kanssa, ja yhteiselo sujuu mutkattomasti. Ruokailu sujuu ongelmitta yhteisestä ruokinta-automaatista, ja välillä intoudutaan jopa leikkimään.

Griffina etsii kotia omalla pihalla jossa ihmetellä maailman menoa ja nuuskutella joka nurkan. Se voidaan adoptoida ainoaksi koiraksi tai leppoisan uroskoiran kaveriksi.

Arvioitu syntymäaika: helmikuu 2020
Syntymämaa: Espanja
Sijainti: Espanja, Triple A -tarha
Adoptoiva yhdistys: Espanjan Katukoirat ry
Tunnus: 18155293

Lue ensin ainakin nämä kotisivut läpi: koirien mahdolliset sairaudet sekä usein kysytyt kysymykset. Täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Soitathan kotiselvityksen täyttämisen jälkeen koiravaraajalle soittoaikana.

Kyselyt: Lea Pulkkinen

lea.espanjankatukoirat@gmail.com

Puh: 040-4171077. Soittoajat: ma-ti ja to-pe klo 18.30-21 ja su klo 14-18.