Guli (Huli)

Kodin saaneet - Uros
Adoptoitu Pieni

Guli nykyisin Huli(vili) kotiutui Suomeen 14.1.08. Lea ystävällisesti kävi hakemassa Hulin lentokentältä, ja me tulimme sitten hakemaan sen Lealta illalla noin 17.00 aikaan. Lea oli pessyt Hulin ja innokkaina lähdimme kotiin Jyväskylään, matkalla tutustuimme paremmin Huliin, ja herkut katosivat nopeasti sen suuhun. Muu aika meni nukkumiseen.

Kotona odotti Lulu, ja tutustuminen meni ongelmitta. Yö meni mukavasti vieressä nukkuessa. Seuraavana päivänä käytiin eläinlääkärissä. Hulilla oli flunssa, silmätulehdus (näistä asioista Lea oli meitä jo informoinut) ja lisäksi oli korvapunkkeja. Saatiin lääkkeet ja paraneminen alkoi.

Nyt Hulin tulosta on 6 päivää. Valokuvat ja Lean kertomukset Hulista on osuneet nappiin: Huli on vilkas nuori herra, sopeutuvainen ja tempperamenttiäkin löytyy. Meillä on ensimmäinen viikko mennyt hyvin, vaikkakin vielä tulee lätäköitä lattialle, mutta suuremmaksi osaksi kuitenkin ulos. Aluksi en tohtinut pitää Hulia irti lenkeillä, mutta nyt makupaloilla houkuttelu on tehnyt tehtävänsä, ja Huli uskoo kun kutsuu sitä, vaikka se ei muutenkaan menisi kauaksi.

Yksinoloa on myös harjoiteltu, ja vaikka Huli oli tänään 45min yksin, ei tuhoja eikä mitään muutakaan sattunut. Seurallinen ja ihana koiruus. Kiitos Lealle ja Espanjan katukoirat yhdistykselle Hulista!

Terveisin: Sanna, Erkki, Meri Lulu ja Huli