Hank

Koirat Espanjassa - Adult - Uros
Adoptoitavissa Keskikokoinen

Hank on löytynyt kadulta ja tuotu Triple A:n tarhalle syyskuussa 2023. Hank on herttainen, keskikokoinen, jo vähän vanhempi podenco herra, ikäarvioltaan noin 8-vuotias. Elämä ei ehkä ole kohdellut Hankia hellästi, ja se hieman arasteleekin uusia ihmisiä ja asioita. Se vaikuttaa kuitenkin podencoille tyypillisesti ihmisystävälliseltä, uteliaalta, sopeutuvaiselta ja lempeältä koiralta. Tarhan vapaaehtoiset ovat kertoneet että Hank pääsee nopeasti alku ujoudestaan, ja nauttii suuresti hellittävänä ja siliteltävänä olemisesta.

Hank nauttii rauhallisesta elämästä, joten se etsii kotia muualta kuin kaupungin sykkeestä. Hank viihtyy hyvin rauhallisempien koirien seurassa, joten kotona voisi olla myös leppoisa koirakaveri. Hank on tottunut ulkoilemaan hihnassa, ja nauttii rauhallisista lenkeistä haistellen ja tutkien maailmaa. Pienten lasten perhekoiraksi rauhaa rakastavasta Hankista ei ole.

Tutustuthan podencoon rotuna ennen yhteydenottoa. Lisätietoa saat täältä.

Lue ensin ainakin nämä kotisivut läpi: koirien mahdolliset sairaudet sekä usein kysytyt kysymykset. Täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Kotiselvityksen jälkeen sovithan soittoajan koiravaraajan kanssa.


Kyselyt: Kirsi Hakala

Sovi soittoaika sähköpostitse, tekstiviestillä tai Whatsappissa.
kirsi.espanjankatukoirat@gmail.com
Puh: 040-750 5642