Harry – varattu

Koirat Espanjassa - Adult - Uros
Varattu Pieni

Harry on saapunut Triple A -tarhalle helmikuussa 2024 etsimään uutta kotia omistajansa menehdyttyä. Harry on noin 3-vuotias ja vain 40 cm korkea uroskoira.

Harry on ollut hämillään ja hieman epävarma uudesta tilanteestaan jouduttuaan koiratarhalle. Harry on tottunut elämään kotikoirana, joten muutos on sille ymmärrettävästi suuri ja hieman pelottavakin. Harry on kuitenkin sopeutunut uuteen tilanteeseensa nopeasti, ja jo muutaman päivän jälkeen se on oma reipas itsensä. Harry nauttii ihmisten huomiosta kovasti, ja hakeutuu mielellään vieraidenkin ihmisten rapsuteltavaksi. Harry on tutustunut jo useaan tarhan muista koirista, ja tullut hyvin toimeen tapaamiensa koirien kanssa. Hihnassa Harry kävelee hienosti ja on reipas lenkkeilijä. Ensimmäisinä päivinä Harry kaipasi lenkeille tueksi koirakaveria, mutta nyt se lähtee iloisena ulkoilemaan yksinkin jopa vieraan ihmisen kanssa.
Harry vaikuttaa iloiselta ja leppoisalta pieneltä koirapojalta. Harry on jo tottunut elämään kotona rakastettuna perheenjäsenenä, toivottavasti se pääsisikin pian uuteen kotiin.

Arvioitu syntymäaika: lokakuu 2020
Syntymämaa: Espanja
Sijainti: Espanja, Triple A -tarha
Adoptoiva yhdistys: Espanjan Katukoirat ry
Tunnus: 18155293

Lue ensin ainakin nämä kotisivut läpi: koirien mahdolliset sairaudet sekä usein kysytyt kysymykset. Täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Laita kotiselvityslomakkeen täytön jälkeen koiravaraajalle viestiä soittoajasta.

Kyselyt: Lea Pulkkinen

lea.espanjankatukoirat@gmail.com

Puh: 040-4171077. Soittoajat: ma-ti ja to-pe klo 18.30-21 ja su klo 14-18.