Hudson

Koirat Espanjassa - Adult - Uros
Adoptoitavissa Iso

Hudson saapui Triple A:n tarhalle toukokuussa 2023. Se on 2,5 vuotias noin 60cm korkea uros.

Hudson eli tarhalla laumassa, mutta joutui toisten koirien hyökkäyksen kohteeksi. Hyökkäyksessä Hudsonin korvanlehdet vaurioituvat ja se sai henkisiä traumoja. Tällä hetkellä Hudson elää yksin omassa kennelissä, ettei tilanne pääse uusiutumaan. Hudson kuitenkin ulkoilee rauhallisten koirien kanssa ongelmitta.

Ihmistä kohtaan Hudson on kuitenkin varovaisen utelias ja tulee kiltisti hakemaan rapsutuksia. Tarhaympäristössä Hudson ei ole kovin halukas lenkkeilemään ja sulkeutuu helposti, mutta päästessään vähän kauemmas tarhan hälinästä, Hudson osaa ottaa rennommin.

Hudson etsii kärsivällistä ihmistä, jolla on kokemusta koirista. Kodin olisi hyvä sijaita rauhallisella alueella, jossa se saa totutella normaaliin kotikoiran elämään ja kerätä itsevarmuutta omalla tahdillaan.

Arvioitu syntymäaika: Elokuu 2021
Syntymämaa: Espanja
Sijainti: Espanja, Triple A -tarha
Adoptoiva yhdistys: Espanjan Katukoirat ry
Tunnus: 18155293

Lue ensin ainakin nämä kotisivut läpi: koirien mahdolliset sairaudet sekä usein kysytyt kysymykset. Täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Laita kotiselvityslomakkeen täytön jälkeen koiravaraajalle viestiä soittoajasta.

Kyselyt Jonna Ahto
Sovi soittoaika sähköpostitse, tekstiviestillä tai Whatsappissa.
Puh: 0503004153
jonna.espanjankatukoirat@gmail.com