India

Kodin saaneet - Adult - Narttu
Adoptoitu Pieni

India on arviolta 6-vuotias ja noin 35 cm korkea podencoa muistuttava narttukoira. India on tarhaolosuhteissa ollut ujo uusien ihmisten seurassa ja se jännittää vielä uusia tilanteita. India etsii itselleen rauhallista kotia, jossa uusilla omistajilla on kärsivällisyyttä tukea Indiaa kotiutumisessa. Indialle etsitään kotia, jossa olisi valmiina yksi tai useampi ystävällinen koirakaveri odottamassa. Indiaa ei adoptoida ainoaksi koiraksi.

India on kotihoidossa Kirkkonummella Veikkolassa ja siihen on mahdollista päästä sovitusti tutustumaan.

Tutustuthan podencoon rotuna ennen yhteydenottoa. Lisätietoa saat täältä.

Kuulumisia kotihoidosta:

India on lyhyessä ajassa kotihoidossa muuttunut varovaisesta ja tarhalla ujosta koirasta elämäniloiseksi hännänheiluttajaksi kodinomaisessa ympäristössä. India saatta vielä hätkähtää äkillisiä ääniä tai liikkeitä, mutta se rentoutuu nopeasti ja on kovin utelias ihmisten seurassa. Kotihoitopaikan laumassa India on tullut loistavasti toimeen. India on toisten koirien kanssa ystävällinen, korrekti mutta selkeästi sillä olisi jo leikkihalujakin. Selkeästi se nauttii elosta laumassa.

Hoitotoimenpiteet Indian kanssa sujuvat vaivattomasti, se matkustaa kiltisti autossa ja antaa hyvin pukea vaatetta viileämmillä keleillä. India on hyväkuntoinen koira, joka on aina valmis lähtemään lenkille. Kaupunkioloissa India kävelee rauhallisesti hihnassa, vastaantulevat koirat nuuskaistaan hienovaraisesti. Pelloilla ja metsissä India on hajujen perässä innokas ja sillä vaikuttaisi olevan riistaviettiä. Kotioloissa India mielellään rauhoittuu köllöttelemään ja nukkumaan.

Iltaisin India hakeutuu mielellään ihmisen kainaloon rapsuteltavaksi ja leikkii itsekseen leluilla. Se viihdyttää iltahepuleillaan koko kotihoitoperhettä. India adoptoidaan kotiin, jossa on reipas ja ystävällinen koirakaveri odottamassa. Kaikkiaan India on hyvin lempeä, helppo ja sopeutuvainen tapaus. Uudessa kodissa on kuitenkin oltava kärsivällisyyttä, valmiuksia ja osaamista aran koiran sopeuttamisessa uuteen elämään. Indiaa on kutsuttu kotihoidossa Inkeriksi.

Lue ensin ainakin nämä kotisivut läpi: koirien mahdolliset sairaudet sekä usein kysytyt kysymykset. Täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Kotiselvityksen jälkeen sovithan soittoajan koiravaraajan kanssa.

Kyselyt: Tiina Salumäki

Sovi soittoaika sähköpostitse, tekstiviestillä tai Whatsappissa. Puh: 040-936 0702