Isco

Kodin saaneet - Adult - Uros
Adoptoitu Keskikokoinen

Isco on tuotu Los Barrioksen tarhalle huhtikuussa 2023. Se on n. 5-vuotias ja 65cm korkea iloinen samojedityyppinen uros.

Isco on adoptoitu heinäkuussa Suomeen, mutta se etsii nyt uutta kotia, jossa ei olisi kissoja. Isco sopii parhaiten ainoaksi koiraksi. Arktisena koirana Isco etsii kotia jossa on oma piha.

Kotihoitajan kertomaa: Isco on osoittautunut helpoksi ja ystävälliseksi kumppaniksi. Kävelyt Iscon kanssa sujuvat vaivatta, sillä se ottaa hyvin kontaktia taluttajaan eikä vedä hihnassa. Isco suhtautuu lenkeillä rennosti ympäristöön ja koirien ohitukset sujuvat tällä hetkellä ongelmitta.

Myös hoitotoimenpiteet sujuvat Iscolta vaivattomasti. Tassujen pesu, korvien puhdistus ja muut toimenpiteet ovat ongelmattomia. Erityisesti Isco nauttii harjauksesta ja heittäytyy innoissaan harjattavaksi, mikä helpottaa ehdottomasti turkin hoitoa.

Isco on ehdoton ihmisen ystävä. Se nauttii ihmisseurasta ja rakastaa rapsuttelua. Isco hakeutuu oma-aloitteisesti ihmisen lähelle, ja se voisi nauttia rapsutteluista, vaikka tuntikausia. Yksinolo on aloitettu rauhallisesti asteittain, ja toistaiseksi eroahdistusta ei ole havaittu. Isco viettää rauhallisia hetkiä nukkuen eikä ole aiheuttanut vahinkoa kotona. Isco ei myöskään häiriinny ulkoa tai sisältä kuuluvista äänistä, ja se suhtautuu myös imuriin rauhallisesti. Isco ei yritä napata mitään suuhunsa kotona tai ulkona, ja on yleisesti ottaen helposti ohjattavissa herkkujen avulla.

Isco on tottunut päivärytmiimme yllättävän nopeasti ja elää nyt samassa taloudessa toisen koiran kanssa. Vaikka yhteiselo sujuu, niin paras ratkaisu Iscolle olisi olla ainoana koirana, koska se on sisätiloissa jonkin verran dominoiva toista koiraa kohtaan.

Isco on tällä hetkellä melko hoikassa kunnossa, joten korkealaatuinen ja riittävä ravinto ovat erittäin tärkeitä. Myös liikunnan lisääminen vähitellen auttaa häntä saavuttamaan optimaalisen kunnon ja painon.

Isco on ihana kumppani, joka odottaa löytävänsä ikioman, rakastavan kodin. Jos etsit huoletonta, aktiivista ja uskollista ystävää, joka rakastaa ihmisiä ja nauttii heidän seurastaan, Isco voisi olla juuri sinulle sopiva.

Isco on kotihoidossa Varsinais-Suomessa, ja siihen pääsee sovitusti tutustumaan.

Lisää tietoa koiravaraajalta.

Lue ensin ainakin nämä kotisivut läpi: koirien mahdolliset sairaudet sekä usein kysytyt kysymykset. Täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Soitathan kotiselvityksen täyttämisen jälkeen koiravaraajalle soittoaikana.

Kyselyt: Lea Pulkkinen
lea.espanjankatukoirat@gmail.com

Puh: 040-4171077. Soittoajat: ma-ti ja to-pe klo 18.30-21 ja su klo 14-18.