Jeff (Jaffa)

Kodin saaneet - Uros
Adoptoitu Pieni

Hei, minä olen Jaffa (Espanjan nimeltä Jeff)! Tulin Suomeen 14.4.2008. Mamma oli tullut Rovaniemeltä asti minua vastaan Helsinki-Vantaan kentälle. Matka kotiin kesti tosi kauan: 11,5 tuntia. Minä kyllä nukuin suurimman osan ajasta. Tietysti täytyi välillä katsella maisemia, että mihis tässä ollaan oikein menossa.

No, niin minä siis muutin tänne Rovaniemelle. Täällä on jotain valkoista töhnää maassa; mamma sanoo, että se on lunta. On siinä kuitenkin ihan kiva temmeltää, kylmää se kyllä on. Mamma osti minulle takin, ettei tarvitse palella, mutta kohtahan täälläkin on kesä.

Minulla on kaksi ’iso siskoa’, Peppi ja Pipsa, ja ne on mun parhaat kaverit. Niiden kanssa on ihana riekkua, napata niiltä kaikki luut ja lelut sekä roikkua niiden korvissa. Ja arvatkaa mitä, kumpikaan ei komenna mua ollenkaan! Lenkillä me saadaan juosta vapaana metsässä, mutta kun mamma kutsuu meitä me juostaan kiireellä sen luo, koska me tiedetään että mammalla on sellaisia herkkupaloja taskussa.

Elämä täällä on sujunut mukavasti. Yksin ei tarvi olla, koska iso siskot on mun kans silloinkin, kun mamma on töissä ja pojat (Jesse ja Niko) koulussa. Pojista tykkään kovasti, aina pitää pusutella ja istua niiden sylissä. Monesti istun myös ruokapöydässä poikien kanssa, vaikka mamma on kyllä sanonu, ettei niin sais tehdä. Sisäsiisteys mulla on vielä hakusessa, mutta ”Hiljaa hyvä tulee”, mamma sanoi. Toisinaan teen kaikki tarpeeni ulos, mut sitten on päiviä, että tulee vahinkoja. Mamman kukkiakin olen yrittänyt hoitaa, mutta ei se vissiin onnistunut, kun mamma oli vähän pahoillaan.

Olen täällä Suomessa todella onnellinen ja tiedän, että nyt olen päässyt sellaiseen kotiin, jossa minusta pidetään huolta ja minua rakastetaan.

Vielä kerran ISO kiitos pieneltä koiralta kaikille, jotka omalta osaltanne autoitte minut pääsemään kotiin!

Jaffa ja kotiväki