Joan

Kodin saaneet - Adult - Uros
Adoptoitu Keskikokoinen

Joan on noin 8-vuotias, iloinen ja ystävällinen uroskoira, joka painaa noin 20 kiloa ja on 55 cm korkea.

Joan on saapunut kotihoitoon Helsinkiin ja siihen on mahdollista päästä tutustumaan sovitusti.

Kuulumisia kotihoidosta:

Joanilla on kotihoidossa seuranaan toinen sosiaalinen uroskoira. Koirakavereiden kanssa Joan on tullut erinomaisesti toimeen. Joanin yksinolot ja hihnakävely sujuvat hyvin. Kotihoidossa Joan on ollut hiljainen, eikä hauku turhia. Kotihoitoon saapumisen jälkeen Joan on vaikuttanut kovin sopeutuvaiselle ja ottanut uudet asiat ja ihmiset vastaan ilolla – saapuessaan Suomeen se suukotteli mielellään kaikkia tapaamiaan ihmisiä ja heilutteli häntäänsä. Kotihoidossa ollessaan Joan on tutustunut myös lapsiin ja suhtautunut lapsiin avoimesti ja hyvin, joten se voidaan adoptoida myös lapsiperheeseen. Muiden koirien kanssa Joan on myös Suomessa tullut erittäin hyvin toimeen.

Kotihoidossa Joan on viettänyt aikaa pienissä pätkissä täysin yksin ja työpäiviä koirakaverin kanssa, eikä ole tehnyt tuhoja tai osoittanut eroahdistuksen merkkejä. Se antaa leikata kynnet ja nauttii harjaamisesta. Joan on erittäin ihmisläheinen koira, joten tulevassa kodissa ei ole välttämätöntä olla koirakaveria, kunhan ihmisillä on aikaa touhuta sen kanssa.

Lue ensin ainakin nämä kotisivut läpi: koirien mahdolliset sairaudet sekä usein kysytyt kysymykset. Täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Sovi kotiselvityksen täyttämisen jälkeen soittoaika koiravaraajan kanssa.

Kyselyt: Siru Mykkänen

Sovi soittoaika sähköpostitse, tekstiviestillä tai Whatsappissa. Puh: +358 44 0879993