Junior

Kodin saaneet - Adult - Uros
Adoptoitu Keskikokoinen

Junior on noin 5-vuotias podencotyyppinen koira. Sen aiempi elämä ei ole ollut hääviä, omistaja on pitänyt sitä lähinnä häkissä ja käyttänyt pikaisesti ulkona vain tarpeillaan. Lopulta omistaja toi koiran Los Barrioksen tarhalle, joka oli Juniorille hyvin pelottava paikka. Junior pääsi onneksi Espanjassa kotihoitoon opettelemaan normaalia kotikoiran elämää.

Kotihoitajan kertomaa: Junior on kotihoidossa neljän tyttökoiran laumassa. Junnu vaikuttaa oikein mukavalta ja kiltiltä koiralta, joka tottelee hyvin ihmistä. Se on ollut helppo ja rauhallinen koira, joka kulkee hienosti hihnassa, eikä lenkillä säiky autoja tai ihmisiä, myös koirat ohittaa lenkillä hyvin.

Junnu tykkää hirmuisesti rapsutuksista ja seurailee mielellään, mitä ihmiset puuhaavat, mutta osaa olla myös sopivan itsenäinen eikä seuraa ihmistä jatkuvasti iilimatona kaikkialle. Junior vaikuttaa reippaalta koiralta, joka menee pyytämään rapsutuksia myös vierailta ihmisiltä.

Yksinolo on mennyt hyvin, eikä Junnu ole tuhonnut eikä haukkunut yksinollessaan. Myös ihmisten ollessa paikalla, se on ollut hiljainen ja rahallinen kaveri. Kaikki hoitotoimenpiteet sujuu oikein mallikkaasti. Se on myös ollut sisäsiisti koko ajan. Junior tykkää myös ruuasta ja nameista, joiden avulla sitä on luultavasti helppo kouluttaa ja motivoida. Junior on kotihoidossa nukkunut yöt rauhallisesti sohvalla tai omassa pedissä. Toki siitä saa varmasti halutessaan myös oivan unikaverin isäntäväen kainaloon.

Junior soveltuu myös ainoaksi koiraksi. Se tarvitsee elämäänsä rajat ja rutiinit, jotta se tuntisi olonsa turvalliseksi. Junior on energialtaan aika helppo koira. Se etsii kotia, jossa pidettäisiin rutiineista kiinni ja elämä olisi muutenkin tasapainoista sekä ymmärtäväistä pohjimmiltaan herkkää koiraa kohtaan. Junior on noin 45 cm korkea, sirorakenteinen poika.

Lue ensin ainakin nämä kotisivut läpi: koirien mahdolliset sairaudet sekä usein kysytyt kysymykset. Täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Soitathan kotiselvityksen täyttämisen jälkeen koiravaraajalle soittoaikana.