La Prima

Suomessa kotihoidossa - Adult - Narttu
Adoptoitavissa Pieni

La Prima on suloinen pieni podenconarttu, joka on elänyt toisen koiran kanssa, ja ne tuotiin yhdessä Los Barrioksen tarhalle, koska omistaja muutti Espanjasta pois.

La Prima on nyt kotihohoidossa Suomessa. Se on iloinen ja reipas ja se pitää kovasti ihmisen tarjoamasta huomiosta. La Prima on solahtanut hoitopaikan isoon koiralaumaan ongelmitta. Se on kaikille kiltti ja pitää uusista ihmisistäkin kovasti. La Prima nukkuu mielellään ihmisen vieressä ja se pyrkii aina peiton alle köllimään. Se on kotihoidossa ollut myös sisäsiisti. Hoitotoimenpiteet onnistuvat ongelmitta.

La Prima on kovasti herkkujen perään, ja se on helposti niillä motivoitavissa ja miellyttämishaluakin löytyy, mikä ei ole podencoille välttämättä ihan itsestäänselvyys. La Prima on noin 40 cm korkea ja arviolta 3-vuotias. Sille etsitään kotia, jossa olisi leikkisä koirakaveri. La Primaa on kutsuttu kotihoidossa Minniksi.

La Prima on kotihoidossa Kirkkonummella Veikkolassa.

Arvioitu syntymäaika: maaliskuu 2021
Syntymämaa: Espanja
Sijainti: Länsi-Uusimaa
Adoptoiva yhdistys: Espanjan Katukoirat ry
Tunnus: 18155293

Tutustuthan podencoon rotuna ennen yhteydenottoa. Lisätietoa saat täältä.

Lue ensin ainakin nämä kotisivut läpi: koirien mahdolliset sairaudet sekä usein kysytyt kysymykset. Täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Kotiselvityksen jälkeen sovithan soittoajan koiravaraajan kanssa.


Kyselyt Tiina Salumäki

Sovi soittoaika sähköpostitse, tekstiviestillä tai Whatsappissa. Puh: 040-936 0702
tiina.espanjankatukoirat@gmail.com
Huom! Ei Messenger-viestejä.