Lady

Koirat Espanjassa - Adult - Narttu
Adoptoitavissa Iso

Lady on löydetty kadulta yksinään ja tuotu Los Barrioksen tarhalle syyskuussa 2023. Ladyllä oli siru, ja omistajaan saatiinkin yhteys. Omistaja saapui tarhalle, mutta vain luovuttaakseen Ladyn pois. Nyt Lady siis etsii kotia josta ei enää koskaan hylättäisi.
Lady on reilu 3-vuotias espanjanmastiffi neiti.

Lady on ollut tarhalla kovin hämmentynyt ja surullinen. Lady tulee hyvin toimeen toisten koirien kanssa, ja elääkin usean eri ikäisen ja rotuisen koiran kanssa tarhalla ongelmitta. Ihmisen huomiota Lady rakastaa, mutta sitä on tarhaolosuhteissa kovin vähän saatavilla ja se selkeästi masentaa Ladya. Se on innoissaan aina kun jollain on aikaa viedä hänet kävelylle tai rapsutella tovi.

Lady pääsi Espanjassa kotihoitoon kuukaudeksi. Lady nautti silminnähden päästyään pois tarhalta, ja tankkasikin kotihoitajalta huomiota jota vaille oli jäänyt tarhalla. Kotihoitajan mukaan Lady on kultainen ja iloinen koira. Lady nauttii kovasti ulkoilusta, ja kulkee hihnassa nätisti. Se saattaa arastella uusia ja yllättäviä asioita kuten kovia ääniä, ja silloin saattaa vetää hihnassa päästäkseen kauemmas pelottavasta asiasta. Kauempana oleviin kissoihin Lady ei reagoi, mutta lähelle tullessaan kissat ovat arveluttavia. Autoilukin onnistuu, mutta on jännittävää Ladyn mielestä.

Nyt Lady on joutunut palaamaan tarhalle, ja kaipaisi kovasti omaa kotia. Ladylle sopivassa kodissa olisi oma piha, ja se sijaitsisi rauhallisenpuoleisella alueella. Kokemusta laumanvartijatyyppisistä koirista olisi hyvä olla.

Arvioitu syntymäaika: heinäkuu 2020
Syntymämaa: Espanja
Sijainti: Espanja, Los Barrios -tarha
Adoptoiva yhdistys: Espanjan Katukoirat ry
Tunnus: 18155293

Lue ensin ainakin nämä kotisivut läpi: koirien mahdolliset sairaudet sekä usein kysytyt kysymykset. Täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Soitathan kotiselvityksen täyttämisen jälkeen koiravaraajalle soittoaikana.

Kyselyt: Lea Pulkkinen

lea.espanjankatukoirat@gmail.com

Puh: 040-4171077. Soittoajat: ma-ti ja to-pe klo 18.30-21 ja su klo 14-18.

Lady juuri tarhalle saapuneena

Lady kotihoidossa Espanjassa

Joulukuu 2023 tarhalla