Laika

Koirat Espanjassa - Young - Narttu
Adoptoitavissa Pieni

Laika on päätynyt Los Barriosin tarhalle elokuussa 2023 omistajansa hylkäämänä. Se on arviolta noin 1,5-vuotias ja 40 cm korkea nuori narttukoira.

Laikan elämän ensimmäinen vuosi on tuskin ollut kovin ruusuinen. Ihmiset olivat sen mielestä todella jännittäviä, ja Laika vetäytyikin kauemmas arvioimaan tilannetta ihmisen lähestyessä. Toisten koirien kanssa se on tullut mainiosti toimeen ja tuntuu saavan niistä tukea ja turvaa.

Tarhalla vietettyjen kuukausien aikana Laika on reipastunut kovasti myös ihmisten suhteen. Nykyisin se lähestyy vieraitakin ihmisiä luottavaisesti rapsutuksien toivossa. Jos suloisen Laikan tapaisi nyt ensimmäistä kertaa, olisi vaikea uskoa että se oli ihmisarka saapuessaan tarhalle. Se saattaa kuitenkin edelleen säikähtää nopeasti lähestyvää kättä tai muita nopeita liikkeitä. Tarhalla Laika on oppinut myös kävelemään hihnassa, ja se sujuukin rauhallisessa ympäristössä hienosti.

Herttainen Laika etsii kotia jossa sillä olisi vähintään yksi reipas koirakaveri. Vaikka Laika on tarhalla kovasti reipastunut, täytyy ottaa huomioon että elämänmuutoksen johdosta se saattaa taantua uuteen kotiin muuttaessaan. Se kaipaa siis omistajia joilla on kärsivällisyyttä ja taitoa tukea itsevarmuuden kasvatuksessa ja kotikoiraksi opettelussa. Sopeutumista helpottaa rauhallinen asuinalue. Alle teini-ikäisten lasten perheeseen Laika ei sovellu.

Arvioitu syntymäaika: kesäkuu 2022
Syntymämaa: Espanja
Sijainti: Espanja, Los Barrios -tarha
Adoptoiva yhdistys: Espanjan Katukoirat ry
Tunnus: 18155293

Lue ensin ainakin nämä kotisivut läpi: koirien mahdolliset sairaudet sekä usein kysytyt kysymykset. Täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Kotiselvityksen jälkeen sovithan soittoajan koiravaraajan kanssa.


Kyselyt Kirsi Hakala

Sovi soittoaika sähköpostitse, tekstiviestillä tai Whatsappissa.
kirsi.espanjankatukoirat@gmail.com
Puh: 040-750 5642


Elokuu 2023


Joulukuu 2023


Helmikuu 2024