Lala

Kodin saaneet - Young - Narttu
Adoptoitu Keskikokoinen

Lala on adoptoitu vähän aikaa sitten kauttamme ja se etsii nyt uutta kotia itsestään riippumattomista syistä. Koira, jonka kaveriksi Lala tuli, stressaantui Lalasta ja sen vilkkaudesta liikaa.

Kotihoitajan kertomaa: Lala erittäin herttainen ja melko pieni (38cm/8kg) 2-vuotias tyttökoira. Se on tykännyt kaikista tapaamistaan ihmisistä ja muista koirista. Lala on iloinen, utelias ja leikkisä pikkuneiti. On ihanaa seurata kuinka sopuisasti Lala nujuaa ja pelaa perheemme toisen espanjattaren kanssa. Ääntäkin Lalasta lähtee erityisesti lenkkipolulla, jos orava kipaisee tien yli. Lalalla on siis riistaviettiä. Perheessämme ei ole lapsia, mutta ulkoilujen yhteydessä tavatut lapset tai muut ihmiset eivät Lalaa pelota. Uteliaisuus voittaa ja Lala kiinnostuukin kaikesta 110-prosenttisella tarmolla.

Ruoaksi olemme antaneet nappuloita ja satunnaisesti joku herkkuluu kaluttavaksi. Neiti ei ainakaan nirsoile vaan syö erittäin hyvällä ruokahalulla ruokansa. Antaa myös ottaa kupin pois edestään tarvittaessa mutta pitää puolensa ettei toiset ahmatit vie muruakaan. Katse vain riittää pieneltä otukselta ja muut väistyvät takaisin omille kupeilleen. Ruokailu ja ulkoilu ovat ehdottomasti parasta mitä Lala tietää. Neiti pyörii vinhojen piruettien pyörteissä kohti kuppia tai ovea jutellen samalla omaa jurinaansa. Kotihoitopaikassaan Lala on ollut täysin sisäsiisti ja käyttäytynyt mallikkaasti. Mitään ei ole tuhottu, neiti purkaa iloaan ja riemuaan leluihin, kenkiä ei ole järsitty eikä perään itketty. Ihana koira! Lala on Helsingissä kotihoidossa.