Lia

Kodin saaneet - Young - Narttu
Adoptoitu Pieni

Lia on löydetty kadulta ilman mikrosirua, ja tuotu Triple A:n tarhalle lokakuussa 2023.

Arvioitu syntymäaika: toukokuu 2022
Syntymämaa: Espanja
Sijainti: Espanja, Triple A -tarha
Adoptoiva yhdistys: Espanjan Katukoirat ry
Tunnus: 18155293

Lia on kaunis pieni oletettavasti kääpiöpinseri narttukoira, noin 40cm korkea ja 8 kg.
Tarhalle saapuessaan Lia oli ymmärrettävästi hieman arka ja vetäytyvä, mutta se on reipastunut ja suhtautuu avoimesti uusiinkin ihmisiin. Lia elää sovussa usean muun pienen koiran kanssa, ja tulee toimeen molempien sukupuolien kanssa hyvin.
Lia on aktiivinen pieni neiti, mutta ei mitenkään hyperenerginen. Vapaaehtoiset ovat kertoneet että Lia kävelee hihnassa hyvin, ja on reipas ulkoilija. Tarhan ulkoilupihalla vapaana ollessaan se tykkää tutkia ympäristöään myös itsenäisesti, mutta tulee luokse kutsuttaessa. Sopivan koirakaverin kanssa se heittäytyy myös leikkisäksi. Se onkin välillä kovin pentumaisen oloinen innostuessaan.
Lia nauttii huomiosta ja hyväilyistä, ja kipuaakin syliin oma-aloitteisesti hellyyttä hakemaan. Kovin nopeat liikkeet ja kovat äänet jännittävät Liaa ja saavat sen hätkähtämään, joten häntä tulee lähestyä rauhallisesti.

Lia etsii kotia rauhallisemmalta alueelta, keskustan vilske liikenteineen ja kovine äänineen ei ole sille sopiva ympäristö. Ääniherkkyyden vuoksi Lia etsii kotia jossa ei ole pieniä lapsia. Lia voisi hyötyä kivasta ja reippaasta koirakaverista.

Lue ensin ainakin nämä kotisivut läpi: koirien mahdolliset sairaudet sekä usein kysytyt kysymykset. Täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Kotiselvityksen jälkeen sovithan soittoajan koiravaraajan kanssa.


Kyselyt Kirsi Hakala

Sovi soittoaika sähköpostitse, tekstiviestillä tai Whatsappissa.
kirsi.espanjankatukoirat@gmail.com
Puh: 040-750 5642