Lincoln (Paavo)

Kodin saaneet - Senior - Uros
Adoptoitu Keskikokoinen

Lincoln on noin 10-vuotias ja noin 19 kg painava uroskoira. Lincoln saapui Triple A:n tarhalle tammikuussa 2022, kun se löydettiin ja tuotiin tarhalle huonokuntoisena.

Lincoln adoptoitiin omaan kotiin Suomeen, mutta pian todettiin Lincolnin olevan ikäisekseen reippaampi ja aktiivisempi, mitä oltiin osattu odottaa. Tämän vuoksi Lincoln palautui yhdistykselle ja etsii uutta itselleen soveltuvampaa kotia.

Lincoln on ollut nykyisessä kodissaan kovin iloinen, ystävällinen ja ihmisrakas koira. Lincoln on osoittautunut ikäisekseen energiseksi ja reippaaksi tyypiksi, ja uusi omistaja saa siitä varmasti kivan lenkkikaverin ulkoiluihin ja arjen puuhiin.

Lincoln on ollut aiemmassa kodissaan sisäsiisti, eikä se ole vaikuttanut haukkuherkälle koiralle. Lyhyet yksinolot ovat sujuneet ongelmitta ainoana koirana ja yksinolojen harjoittelua on tarpeen jatkaa myös uudessa kodissa. Hihnassa kulkemista Lincolnin kanssa on myös harjoiteltu, välillä se saattaa intoutua vetämään ja on kovin kiinnostunut toisista koirista.

Kotihoitopaikan kertomaa:

Lincolnia on kutsuttu kotihoidossa Paavoksi. Paavo on ihmisläheinen ja lempeä koira, jolla on leikkisää persoonallisuutta. Kotihoitaja kuvailee Paavoa suhteellisen helpoksi koiraksi. Paavo tykkää läheisyydestä ja käpertyy usein sohvalla kainaloon tuhisemaan. Hän rakastaa rapsutuksia ja herkkuja.

Paavo tykkää tervehtiä aamulla antamalla pusuja ja pyörimällä sängyllä, aamuisin Paavo nukkuu mielellään pitkään. Hän on aktiivinen koira ja katselee miellään ikkunasta ulkona tapahtuvia asioita. Yksinolot ovat sujuneet hyvin, Paavo saattaa kannella vaatteita ja kenkiä asunnossa niitä löytäessään, mutta ei ole tuhonnut mitään.

Paavolle etsitään kotia ainoana koirana tai narttukoiran kaverina. Kotihoitopaikassa pääkapunkiseudulla Paavoa on mahdollista käydä tapaamassa sovitusti.

Lue ensin ainakin nämä kotisivut läpi: koirien mahdolliset sairaudet sekä usein kysytyt kysymykset. Täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Soitathan kotiselvityksen täyttämisen jälkeen koiravaraajalle soittoaikana.

Kyselyt Lea Pulkkinen

lea.espanjankatukoirat@gmail.com

Puh: 040-4171077. Soittoajat: ma-ti ja to-pe klo 18.30-21 ja su klo 14-18.