Lotta

Kodin saaneet - Adult - Narttu
Adoptoitu Keskikokoinen

Lotta on yksi metsästäjän yhdistykselle luovuttamista podencoista. Se on arviolta 2-vuotias ja noin 45 cm korkea narttupodenco.

Lotta on reipas, energinen ja lapsellisen leikkisä hassuttelija mutta osaa myös rauhoittua kainaloon rapsuteltavaksi, mistä nauttiikin ihan silminnähden.

Lotan menneisyys näkyy vielä, ja ehkä pidempääkin arkuutena koviin ääniin, äkkinäisiin liikkeisiin ja uusiin tilanteisiin, usein se menee ohi pian ja uteliaisuus vie voiton. Vieraita käy morjestamassa, naisia mielummin kuin miehiä mutta niitäkin kyllä tervehtii. Podencojen tapaan Lotta rakastaa juosta irrallaan takapihalla yksin tai muiden kanssa, leikkii leluilla yksin ja painii mielellään kaverin kera.

Sisäsiisteyttä vielä harjoitellaan mutta periaate on jo selvä, lenkkeilyäkin treenataan, osaa kävellä tosi nätisti alkuinnostuksen jälkeen. Lotta on vielä hoikassa kunnossa, mutta se syö hyvällä ruokahalulla. Hoitotoimet onnistuvat Lotan kanssa hienosti.

Lotan riistavietistä ei vielä ole tarkkaa tietoa, mutta todennäköisesti sitä löytyy kuitenkin. Lotalle etsitään kotia, jossa olisi koiraseuraa. Pienten lasten perhekoira se ei ole arkuutensa ja herkkyytensä vuoksi. Podencojen ystävälle Lotta on varmasti mahtava kaveri. Lotta on Akaassa kotihoidossa, ja siihen voi sovitusti tulla tutustumaan.

Tutustuthan podencoon rotuna ennen yhteydenottoa. Lisätietoa saat täältä.

Lue ensin ainakin nämä kotisivut läpi: koirien mahdolliset sairaudet sekä usein kysytyt kysymykset. Täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Soitathan kotiselvityksen täyttämisen jälkeen koiravaraajalle soittoaikana.

Kyselyt: Tiina Salumäki

Sovi soittoaika sähköpostitse, tekstiviestillä tai Whatsappissa. Puh: 040-936 0702.