Lula

Suomessa kotihoidossa - Adult - Narttu
Adoptoitavissa Pieni

Lulan on tuonut omistaja Los Barrioksen tarhalle marraskuussa 2023. Lula oli tarhalla peloissaan ja hyvin arka. Se on päässyt Espanjassa kotihoitoon, jossa se on alkanut hienosti reipastua. Lula pelkäsi tarhalla miehiä, mutta kotihoidossa se ei pelkää perheen miestä. Se on leikkisä vipeltäjä, ja se nukkuu mielellään ihmisen lähellä ja nauttii muutenkin huomiosta.

Hihnakävely on Lulalle vielä hiukan jännittävää, ja sitä tulee kärsivällisesti harjoitella. Lulan tulevan kodin olisi hyvä sijaita muualla kuin vilkkaalla kaupunkialueella. Lulalle etsitään kotia, jossa osataan pitkämielisesti rakentaa luottamussuhdetta Lulan kanssa, koska ympäristön vaihtuessa koira useimmiten taantuu, ja monia asioita on opeteltava uudestaan. Lulan uudessa kodissa tulee olla ystävällistä koiraseuraa. Se ei sovellu ainoaksi koiraksi. Lula tulee hyvin toimeen narttujen ja urosten kanssa. Pienten lasten perhekoiraksi Lula ei sovellu eikä myöskään kissojen kanssa elämään. Lula on noin 30 cm korkea ja arviolta 2-vuotias podenconarttu.

Lula on kotihoidossa Jyväskylässä.

Arvioitu syntymäaika: elokuu 2021
Syntymämaa: Espanja
Sijainti: Jyväskylä, Suomi
Adoptoiva yhdistys: Espanjan Katukoirat ry
Tunnus: 18155293

Tutustuthan podencoon rotuna ennen yhteydenottoa. Lisätietoa saat täältä.

Lue ensin ainakin nämä kotisivut läpi: koirien mahdolliset sairaudet sekä usein kysytyt kysymykset. Täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Kotiselvityksen jälkeen sovithan soittoajan koiravaraajan kanssa.


Kyselyt Tiina Salumäki

Sovi soittoaika sähköpostitse, tekstiviestillä tai Whatsappissa. Puh: 040-936 0702
tiina.espanjankatukoirat@gmail.com
Huom! Ei Messenger-viestejä.