Luli

Kodin saaneet - Young - Uros
Adoptoitu Pieni

Luli on löytynyt yhdessä veljensä Mickyn kanssa. Omistaja ei halunnut koiria enää takaisin, koska kertoi, ettei pysty niistä huolehtimaan

Luli on noin 40 cm korkea ja ikää sillä on arviolta reilu vuosi. Luli on parhaillaan kotihoidossa Klaukkalassa. Se on suloinen pienehkö uros, joka on olemukseltaan iloinen, touhukas ja energinen. Kotihoidossa Luli osaa kuitenkin sisätiloissa olla rauhallisesti ja arki sujuu mallikkaasti. Luli osaa kulkea kauniisti hihnassa ja suhtautuu vastaan tuleviin koiriin uteliaan ystävällisesti. Jopa naapurin minipossu on kohdattu hieman ihmetellen, mutta asiallisesti. Luli rakastaa kaikkia ihmisiä ja suhtautuu kaikkiin positiivisen innoissaan.

Koska Luli on nuori ja aktiivinen koira, sille etsitään sellaista kotia, jossa jaksetaan ulkoilla päivittäin pitkiäkin lenkkejä. Luli nauttii paljon ulkolenkeistä ja soveltuisi varmasti myös vaelluskaveriksi tai erilaisiin harrastuksiin. Toive on, että tuleva koti olisi rivi- tai omakotitalossa, jossa on myös piha.

 

Lue ensin ainakin nämä kotisivut läpi: koirien mahdolliset sairaudet sekä usein kysytyt kysymykset. Täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Sovitaan kotiselvityksen täyttämisen jälkeen koiravaraajan kanssa soittoajan.

Koiravaraaja: Karoliina Ojala

Sovi soittoaika sähköpostitse karoliina.espanjankatukoirat@gmail.com , tekstiviestillä tai Whatsappissa puh. 041-479 6850