Luna

Kodin saaneet - Adult - Narttu
Adoptoitu Pieni

Luna on 2-vuotias tyttökoira, joka painaa noin 6 kiloa. Aiemmin Luna on elänyt kotioloissa Espanjassa, mutta perheellä ei ollut aktiiviselle koiralle riittävästi aikaa ja Luna etsii nyt loppuelämän kotia.

Luna on reipas, pentumaisen leikkisä ja aktiivinen koira, joka rakastaa herkkuja ja rapsutuksia. Luna on todellinen ilopilleri, joka ei vierasta Suomen talvea, vaan kulkee reippaasti lenkillä kotihoitopaikan koirien kanssa. Nykyisessä kotihoitopaikassa Lunalla on seurana useampi uros- ja narttukoira. Uudet asiat välillä tietysti jännittävät, mutta Luna on oppivainen ja se on helposti motivoitavissa herkuilla.

Ajan myötä Lunasta voisi tulla vaikka hyvä agilityn harrastaja, koska vauhtia ja hyppytaitoja löytyy. Lunalle etsitään aktiivisesti lenkkeilevää omistajaa. Omistajan on tärkeää valmis sitoutumaan trimmattavan, tällä hetkellä hieman huonossa kunnossa olevan turkin hoitoon ja touhukkaan koiran älylliseen aktivointiin.

Luna on saapunut kotihoitoon Espooseen, pääkaupunkiseudulle. Siihen on mahdollista päästä tutustumaam sovitusti.

Lue ensin ainakin nämä kotisivut läpi: koirien mahdolliset sairaudet sekä usein kysytyt kysymykset. Täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Tämän jälkeen voit sopia soittoajan koiravaraajan kanssa.

Kyselyt: Karoliina Ojala

karoliina.espanjankatukoirat@gmail.com

Sovi soittoaika sähköpostitse, tekstiviestillä tai Whatsappissa puh. 041-479 6850.