Luna

Kodin saaneet - Adult - Narttu
Adoptoitu Pieni

Luna on löytynyt hylättynä ja se on tuotu Triple A:n tarhalle keväällä 2023. Luna on iloinen ja avoin podencotyyppinen narttukoira. Se tulee hyvin toimeen muiden koirien kanssa ja lenkkeilee reippaasti. Ihmistä kohtaan Luna on ystävällinen ja se pitää kovasti huomiosta. Luna on noin 7-vuotias ja hieman alle 40 cm korkea.

Kotihoitaja kertoo että arki Lunan kanssa on sujunut hyvin alusta lähtien, ja Luna onkin täysin valmis kotikoira. Yksinoloa on harjoiteltu sekä kotihoitajan omien koirien seurassa että kokonaan yksin, ja se sujuu ongelmitta.
Uusia asioita Luna saattaa alkuun hieman ihmetellä, mutta iloisena ja uteliaana koirana alun jännitys katoaa nopeasti. Lenkkeily on Lunasta mukavaa, eikä se välitä vastaan tulevista autoista, pyöristä, koirista eikä ihmisistä, vaan kävelee reippaasti ohi. Välillä hajuja tutkitaan kovinkin innokkaasti, mutta vaikuttaisi kuitenkin että Lunalla on podencoksi verrattain vähäisesti riistaviettiä. Kontaktin ottamista on jo ehditty kotihoitajan kanssa harjoitella, ja Lunaa onkin helppo motivoida herkuilla.
Sisällä Luna osaa ottaa rennosti ja nautiskella rapsutuksista. Hoitotoimenpiteitäkin on Lunan kanssa harjoiteltu. Tassuja, korvia ja hampaita saa tutkia, mutta kynsien leikkaaminen on vielä vähän jännittävää.
Luna on kotihoidossa Porvoossa kerrostalossa kahden koirakaverin ja yhden kissan kanssa. Luna on tullut mainiosti juttuun kaikkien kanssa.

Lunalle sopisi koti jossa olisi leikkisää koiraseuraa tarjolla. Luna soveltuu ainoaksikin koiraksi jos koirakavereita löytyy lähipiiristä. Reippaana lenkkeilijänä Luna etsii kotia jossa tykätään ulkoilusta.

Tutustuthan podencoon rotuna ennen yhteydenottoa. Lisätietoa saat täältä.

Lue ensin ainakin nämä kotisivut läpi: koirien mahdolliset sairaudet sekä usein kysytyt kysymykset. Täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Soitathan kotiselvityksen täyttämisen jälkeen koiravaraajalle soittoaikana.

Kyselyt Kirsi Hakala
Sovi soittoaika sähköpostitse, tekstiviestillä tai Whatsappissa.
kirsi.espanjankatukoirat@gmail.com
Puh: 040-750 5642