Margarita

Kodin saaneet - Young - Narttu
Adoptoitu Pieni

Margarita on pienikokoinen, noin 4 kg painava ja 1-vuotias narttukoira. Margarita on adoptoitu yksityisesti Suomeen ja nyt Espanjan katukoirat ry auttaa nykyistä perhettä uuden kodin löytämisessä.

Margarita on hellyttävä ja kiltti pieni tyttö, jolta löytyy myös sopivasti omaa tahtoa. Lenkille Margarita lähtee innoissaan ja kävelee hyvin hihnassa, on kuuliainen ja tottelevainen ulkona. Margarita on myös tottunut ilmojen viiletessä vaatteiden pukemiseen. Margarita on ollut sisäsiisti ja nukkuu yönsä hyvin. Margarita syö hyvin ja säännöllisin ruoka-ajoin, eikä nirsoile ruoan suhteen.

Margarita on aktiivinen ja iloinen nuori koira, joka vielä ei ole lähtenyt leikkiin toisten koirien kanssa tai innostunut leikkimään leluilla. Näissä tilanteissa on kuitenkin huomattavissa innostumista, joten yhteiseen leikkiin toisten koirien kanssa varmasti ryhtyisi, kun sopiva kaveri osuu kohdalle. Toisten koirien kanssa Margaritalla on hyvä koirasosiaaliset taidot ja osaa antaa myös omaa tilaa muille koirille.

Margarita nauttii kovasti ihmisten seurasta ja huomiosta sekä kiintyy ihmisiin vahvasti. Aamulla se tulee mielellään ihmisen lähelle herättelemään ja viihtyy sylissä, mutta osaa rauhoittua myös omiin oloihinsa kotioloissa.

Margarita on pääkaupunkiseudulla ja siihen pääsee tutustumaan sovitusti.

Lue ensin ainakin nämä kotisivut läpi: koirien mahdolliset sairaudet sekä usein kysytyt kysymykset. Täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Soitathan kotiselvityksen täyttämisen jälkeen koiravaraajalle soittoaikana.

Kyselyt Lea Pulkkinen

lea.espanjankatukoirat@gmail.com

Puh: 040-4171077. Soittoajat: ma-ti ja to-pe klo 18.30-21 ja su klo 14-18.