Martta

Kodin saaneet - Adult - Narttu
Adoptoitu Pieni

Martta on elänyt koko lyhyen elämänsä hyvin virikeköyhissä olosuhteissa veljensä Henkan kanssa. Nyt molemmat koirat ovat päässeet Suomeen kotihoitoon ja tutustumaan siihen, mitä kaikkea maailmassa onkaan.

Martta on alkuun ollut hieman ujo ja ymmärrettävästi hämmentynyt kaikesta uudesta ympärillään. Se on kuitenkin jo tullut hienosti kuorestaan kotihoidossa, ja nauttii kovin tuttujen ihmisten huomiosta ja hellyydestä. Kotihoitopaikan muiden koirien tuella on ulkoilukin alkanut sujumaan, ja etenkin metsälenkit ovat mieluisia.

Martta lähestyy lenkillä vastaantulevia ystävällisiä koiria iloisesti häntä heiluen valmiina tutustumaan. Martan kotihoitopaikan koirat ovat jo iäkkäämpiä ja sen vuoksi rauhallisia mutta toisinaan Martta yrittää haastaa niitäkin leikkiin. Vieraisiin ihmisiin suhtautuu varauksellisesti mutta tuttuihin ihmisiin ottaa katsekontaktia, viihtyy sylissä ja on hellyydenkipeä. Hoitotoimenpiteet kuten kampaaminen, kynsien leikkaus ja pesu sujuvat hyvin. Turkki on kuivattu vain pyyhkeellä, hiustenkuivaajaa ei olla kokeiltu.

Hihnalenkit sujuvat jo mallikkaasti kotihoitopaikan koiralaumassa. Lenkillä Martta on hyvin valpas ja kiinnostunut ympäristöstä. Autoilu on Martalle mieleen ja tuntuu, että tyttö suorastaan nauttii automatkasta. Myös häkissä takapenkillä matkustaa tyytyväisenä.
Martta on oppivainen, kuuliainen ja touhukas tyttö. Martalle sopisi aktiivinen koti, jossa on innostusta ja aikaa opettaa Martalle uusia asioita ja ehkäpä harrastaa jotain sen kanssa. Kodissa saisi olla ystävällinen koirakaveri Martan tukena.
Martta on arviolta 2-vuotias ja vain noin 40 cm korkea herttainen tyttö.

Martta tarvitsee reippaan ja kiltin koirakaverin, sekä kodin rauhallisemman puoleisesta ympäristöstä.
Martta on kotihoidossa Espoossa, ja siihen pääsee tutustumaan sovitusti.

Lue ensin ainakin nämä kotisivut läpi: koirien mahdolliset sairaudet sekä usein kysytyt kysymykset. Täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Soitathan kotiselvityksen täyttämisen jälkeen koiravaraajalle soittoaikana.

Kyselyt: Lea Pulkkinen

lea.espanjankatukoirat@gmail.com

Puh: 040-4171077. Soittoajat: ma-ti ja to-pe klo 18.30-21 ja su klo 14-18.