Meme

Kodin saaneet - Adult - Uros
Adoptoitu Pieni

Meme on noin 30 cm korkea, 5 kg ja 8-vuotias uroskoira Los Barrioksen tarhalta. Meme on löydetty hylättynä kadulta ja tuotu tarhalle, joten sen historiasta ei tiedetä paljoakaan.

Meme on saapunut kotihoitoon Vantaalle ja siihen on mahdollista päästä sovitusti tutustumaan.

Kuulumisia kotihoidosta:

Meme on hellyttävä ja kiltti pieni koira. Meme on rauhallinen, mutta reippautta löytyy lenkillelähdön ja ruokaolujen yhteydessä. Meme kulkee nätisti hihnassa ja on kovin utelias, kun näkee muita pienehköjä koiria. Kotihoidossa Meme vaikuttaisi melko tasapainoiselta ja reippaalta koiralta, jolla ei ole tullut esille mitään pelkotiloja.

Meme tykkää ihmisten seurasta ja etenkin rapsutuksista, mutta osaa rauhoittua myös omaan tilaan lepäämään. Illalla rauhoitutaan sohvalle mukavan viltin päälle tai mielellään ihmisen syliin. Meme on kulkenut mukana julkisissa liikennevälineissä uteliaasti ympäristöä tutkaillen.

Meme on kiltisti ollut kotona yksinolojen ajan ja innostuu kovasti ihmisten tullessa kotiin. Meme on kotihoidossa kerrostalossa. Meme ei ole vielä toistaiseksi kiinnostunut leikkimään leluilla, mutta on mielellään mukana kaikessa yhteisessä puuhassa ja askareissa. Meme nukkuu yöt hyvin, eikä ole aikaisin aamulla vaatimassa heräämistä.

Memeä ei adoptoida kotiin, jossa on alle kouluikäisiä lapsia.

Lue ensin ainakin nämä kotisivut läpi: koirien mahdolliset sairaudet sekä usein kysytyt kysymykset. Täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Soitathan kotiselvityksen täyttämisen jälkeen koiravaraajalle soittoaikana.

Kyselyt Lea Pulkkinen

lea.espanjankatukoirat@gmail.com

Puh: 040-4171077. Soittoajat: ma-ti ja to-pe klo 18.30-21 ja su klo 14-18.