Micra

Kodin saaneet - Adult - Narttu
Adoptoitu Pieni
Micra on pieni ja suloinen noin 3-vuotias terrierrityyppinen narttukoira. Microsoft painaa arviolta 3 kiloa ja on noin 24 cm korkea.
.
Micra otettiin huostaan toisen koiran kanssa, joka on adoptoitu muualle. Micra on elänyt koko elämänsä ulkona ja kotihoitopaikassa sisäsiisteyttä opetellaan. Aiemmassa kodissaan Micraa ei ole ruokittu kunnolla.
.
Micra on eloisa, iloinen ja ystävällinen koira. Micra tulee hyvin toimeen muiden koirien kanssa, ja uudessa kodissa sillä voisi olla reipas koirakaveri. Micraa ei adoptoida kotiin, jossa on kissoja tai pieniä lapsia, koska ei ole aiemmin elänyt lapsiperheessä.
.
Kotihoitopaikassa Micra on oppinut kävelemään hihnassa, mutta Micra monessa asiassa vielä opettelee kotikoiran tavoille. Uuden kodin tulee varautua puuhaamaan ja lenkkeilemään aktiivisen ja vilkkaan Micran kanssa.
.

Lue ensin ainakin nämä kotisivut läpi: koirien mahdolliset sairaudet sekä usein kysytyt kysymykset. Täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Soitathan kotiselvityksen täyttämisen jälkeen koiravaraajalle soittoaikana.

Kyselyt: Lea Pulkkinen

lea.espanjankatukoirat@gmail.com

Puh: 040-4171077. Soittoajat: ma-ti ja to-pe klo 18.30-21 ja su klo 14-18.