Mido

Kodin saaneet - Senior - Uros
Adoptoitu Keskikokoinen

Mido löytyi maaseudulta toisen koiran kanssa, ja ne olivat todennäköisesti jo pitempään eläneet omillaan. Mido on kiltti ja ystävällinen, hiukan jo varttuneempi podenco. Se heiluttelee kauempaa uudelle ihmiselle häntäänsä, mutta lähikontaktissa se alkuun hiukan arastelee uutta tuttavuutta.

Kun Midoon tutustuu rauhassa, se ryhtyy kaveriksi ja on olemukseltaan suorastaan hurmaava, jopa veistoksellinen komistus. Mido on herkänoloinen ja rauhallinen, kerrassaan ihastuttava koira. Mido on noin 55 cm korkea ja se on syntynyt arviolta joulukuussa 2010. Se on iästään huolimatta hyväkuntoinen.

Kuulumisia kotihoidosta:

Mido on sopeutunut hyvin kotikoiran elämään. Midolla on kotihoitopaikassa useampi koirakaveri ja se tulee hyvin toimeen kaikkien kanssa. Tulevassa kodissa Midolla olisi hyvä olla rauhallinen koirakaveri tai kavereita.

Midolla on riistaviettisyyttä ja sen takia sitä ei adoptoida kissaperheeseen. Mido tykkää rauhallisellisesta kotielämästä ja tämän vuoksi Midoa ei adoptoida perheeseen, jossa on alle kouluikäisiä lapsia.

Mido on iästään huolimatta reipas lenkkeilijä ja lähteekin mieluisasti lenkille. Hihnassa Mido kävelee nätisti, eikä reagoi vastaantuleviin koiriin.

Lue ensin ainakin nämä kotisivut läpi: koirien mahdolliset sairaudet sekä usein kysytyt kysymykset. Täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Soitathan kotiselvityksen täyttämisen jälkeen koiravaraajalle soittoaikana.

Kyselyt: Katri Ratia

katri.espanjankatukoirat@gmail.com Puh: 040-734 2344. Sovi soittoaika sähköpostitse, tekstiviestillä tai Whatsappissa